/Bucuresti/Agentie imobiliara

TudorEstates

Strada Grigore Gafencu, București 077190, România

TudorEstates
Agentie imobiliara
3.9
11 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F3PP+VC București, România
+40 21 230 3758
tudorestates.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
ALEXANDROS SKOURTIS
ALEXANDROS SKOURTIS2 ani în urmă
Ana Maria
Ana Maria4 ani în urmă
Nesimtiti si obraznici. Merg cu tine la o simpla vizionare si au pretentia la 3000 euro pt un apartament de 100.000 de euro. Nu au vrut sa negociem,asa ca am cautat proprietarul si am facut tranzactia direct cu acesta. Deci comision 0. Daca nu iti convine jumatate din comisionul pe care ti l-am oferit, atunci iti dau 100% din nimic. :)))
Alexander Salyukov
Alexander Salyukov4 ani în urmă
Andrei Gingirov
Andrei Gingirov2 ani în urmă
O agenție profesionistă cu oameni serioși. Au înțeles foarte bine cerințele și într-un timp scurt am găsit ce căutam. Recomand!
Nikhil Patel
Nikhil Patel2 ani în urmă
(Tradus de Google) Vreau să împărtășesc experiența mea cu Tudor Estates (București), care nu a fost decât minunată și profesională. O mulțumire specială agentului imobiliar care m-a ajutat „Cristina GINGIROV”. Mi-a arătat o listă de apartamente în prima zi, dar a observat repede că nu sunt mulțumită și a selectat o nouă listă care a fost adaptată după gustul și așteptările mele. A doua zi a fost ușoară și am putut selecta un apartament cu care mă rog. Îi dau Cristinei un „Thumbs Up” și îi mulțumesc pentru efort și mă bucur că firma mea a selectat „Tudor Estates” în căutarea unui apartament în București .... Îi doresc toate cele bune.

(Original)
I want to share my experience with Tudor Estates (Bucharest), which has been nothing but awesome and professional. A special THANK YOU to the real estate agent who helped me "Cristina GINGIROV". She showed me a list of apartments on the first day, but was quick to spot that I was not happy and selected a new list which was tailored to my liking and expectation. The second day was a breeze and I was able to select an apartment which I am thoroughly please with. I give Cristina a "Thumbs Up" and thank her for the effort and I am glad my company selected "Tudor Estates" in my search for an apartment in Bucharest....I wish her All the best.
Sergey Gubashev
Sergey Gubashev2 ani în urmă
(Tradus de Google) Am primit ajutor de foarte bună calitate de la TudorEstates din București! Au găsit exact ceea ce am nevoie pentru mine și familia mea!

(Original)
I've had very good quality help from TudorEstates in Bucharest! They found exactly what I need for me and my family!
Andrea Bassu
Andrea Bassu2 ani în urmă
Julieta Stoica
Julieta Stoica2 ani în urmă
Locații recomandate