/Bucuresti/Agentie imobiliara

Galaxy Imob Bucuresti

Intrarea Costache Negri 11, București 050554, România

Galaxy Imob Bucuresti
Agentie imobiliara
3.1
100 recenzii
7 comentarii
Indicații de orientare
C3JH+W6 București, România
+40 748 112 112
galaxyimob.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: 8–20
Scrie o recenzie
Ioana Catalina Vlad
Ioana Catalina Vlad2 ani în urmă
Lipsa totala de profesionalism. Am avut nevoie de serviciile agentiei pentru inchirierea unui apartament. Mi-a fost repartizat un agent, cotat pe site cu 5 stele. Avand in vedere aceasta cotatie consideram ca exista un motiv pentru care este atat de votat insa dupa aceasta experienta am indoieli in ceea ce priveste sistemul de vot. Un profesionist isi selecteaza clientii si ofera servicii de calitate. S-a bucurat pentru un comision de inchiriere si mi-a adus un chirias de cea mai joasa speta, care mi-a distrus apartamentul, care in acest moment locuieste abuziv in apartamentul, care a platit doar prima chirie si care avea un istoric in ceea ce priveste anterioarele contracte de inchiriere. Total neprofesionist, imi pare, sa apelezi la necunostinata mea in domeniu pentru un comision iar acum eu ma chinui sa evacuez un client adus de catre domnului agent. Nu recomand o agentie si un agent imobiliar care se foloseste de lipsa cunostintelor in domeniu. Lucrez tot in sector privat, tot in vanzari, insa nu ma bucur de o vanzare mincinoasa. Cred ca am uitat sa mentionez, vorbesc despre un om “respectabil”, Tabacaru Ionut. Sper din suflet sa foloseasca potentialilor clienti acest review!
Dan Ivanescu
Dan Ivanescu2 ani în urmă
Grețos! ASA CEVA NU A
M CREZUT CA EXISTA! MI-A SPUS ASA ZISUL AGENT (NU ÎMI DĂDUSEM SEAMA CA E AGENȚIE) SA NU-L MAI SUN ÎN WEEKEND! IAR INFORMAȚII NU ȘTIA! MA ÎNTREB CUM II PĂCĂLEȘTE PE CEI CE LE DAU CHEILE ÎN MANA, CUM SE LAUDA EI! Ma certa el pe mine, potențial cumpărător, adică plătitor de comision! Feriți-vă de asa ceva!
Sorin Barbulescu
Sorin Barbulescu2 ani în urmă
Am sunat în legătură cu un apartament de la Păcii
, apartament la care se lăudau ca au exclusivitate și cheile. Nimic mai fals, pe ei nu-i interesa decât comisionul lor, drept pentru care au umflat și prețul de vânzare. A fost o experienta neplăcută, cu oameni neprofesionalism, asa ca va recomand sa-i evitați cât puteți. S-a putut vizualiza apartamentul respectiv prin alta agenție la care prețul de vânzare negociabil era mai mic cu 1600 euro.
Valeriu Ostap
Valeriu Ostap2 ani în urmă
Lipsa totala de respect fata de clienți.
Nu pot sa ma pronunț privind la profesionalism caci nu am avut parte de asa ceva.
De doua luni anunțul este on-line dar agenția e incapabila sa revina cu niște informații sau cel puțin sa se prefacă ca se interesează de dosar.
Am solicitat de mai multe ori agenția și am fost recompensat din plin cu promisiuni goale "mâine se rezolva". S-ar putea ca ziua la agenție sa aibă 60 zile... căci "mâine se rezolva" încă nu s-a întâmplat.
Nu va pierdeți timpul cu aceasta agenție.
Oana Stan
Oana Stan2 ani în urmă
Am fost sunată de o domnișoară care voia cu disperare să preia anunțul meu în portofoliu, mi-a cerut și pozele să i le trimit în privat. Deși telefonic i-am spus că am doar pozele cu watermarkul meu, a insistat să i le trimit așa, dar în mesajele de după m-a apostrofiat și jignit, menționând nu își ia ea comisionul de la clienți dacă trimite pozele mai departe cu watermark.
Am încercat să sesizez problema la sediul central, mi s-a spus că voi fi sunată, nu au făcut-o. Am revenit eu, iar răspunsul a fost "dacă nu ați fost sunată înseamnă că avem alte lucruri mai importante".
Adrian Rusu
Adrian Rusu3 ani în urmă
Am avut nevoie de informatii legate de o casa, pentru care nu am reusit sa contactez agentul imobiliar. Am sunat zilnic la numarul de suport, timp de 4 zile, consecutiv, in fiecare zi primind acelasi raspuns: verific si va sun. Totul a culminat cu raspunsul din ultima zi: nu imi amintesc sa fi vorbit cu dumneavoastra.
Apelati le ei doar daca vreti sa pierdeti timpul, fara nici un rezultat.
Yanis Sasha
Yanis Sasha2 ani în urmă
Agenți flegmatici care îți arată imobilul doar dacă vror sau când vror ei.
Întrebări puse aiurea la telefon de către dumnealor ca mai apoi sa iti spună ca te suna ei în câteva zile pentru ca acum au alte vizionari. Mai pe scurt niște șarlatani care fac combinații cu ce nu i al lor. NU RECOMAND SA APELAȚI LA ACEASTA FIRMA.
Locații recomandate