/Bucuresti/Agentie imobiliara

Sincron Imobiliare SRL

interfon 3 pentru întâlniri la birou, recomandăm confirmare telefonică, blocul A1, Aleea Eprubetei 15-17 parter, București 077160, România

Sincron Imobiliare SRL
Agentie imobiliara
4.9
155 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C564+XM București, România
+40 21 673 3070
sincronimobiliare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Larisa Tonita
Larisa Tonita2 ani în urmă
In calitate de client al Sincron Imobiliare, am avut parte de un serviciu complet si prompt pe care il recomand fara ezitare. Agentia s-a ocupat de: promovarea ofertei, vizitele de vizionare, a avut initiativa si a propus un contract complet care sa acopere atat nevoile propietarului, cat si ale clientului.

Pe langa asta, comunicarea cu agentul a fost excelenta si de incredere.
Multumesc inca o data, si pe aceasta cale.
Diana Anghel
Diana Anghel2 ani în urmă
Am colaborat excelent, agentul imobiliar mi-a fost de mare ajutor în relația cu viitorul cumpărător dar si cu birocratia de la notariat.
Robin Robinthon
Robin Robinthon2 ani în urmă
Foarte mulțumit de colaborarea cu d-l Costi Croitoru.
Un profesionist,de cuvânt, amabil,corect și sufletist.
Îl recomand cu căldură !
Mihaela B
Mihaela B2 ani în urmă
Am realizat o tranzactie imobiliară prin intermediul acestei agenții si am fost foarte mulțumită de profesionalismul, promptitudinea si seriozitatea domnului Adrian Nata cu care am avut o colaborare de exceptie. Multumesc pentru tot sprijinul! Recomand cu caldura serviciile agentiei Sincron si ale domnului Adrian Nata.
Silvana jdera
Silvana jdera2 ani în urmă
Din toate punctele de vedere, Adrian Nață este un agent de nota 10+ ... cu adevarat un profesionist dedicat job-ului sau, cu adevarat interesat si atent la cerinta clientui, si nu la buzunarul sau. Din punctul meu de vedere, mi-a gasit cumparatorul ideal, fara sa se grabeasca si sa ma forteze sa accept prima oferta. Super punctual, serios, implicat, pregatit 100 % pt meseria sa, si nu in ultimul rand educat (eu, personal am intalnit si agenti "vai steaua lor").
Nu este prima data cand colaborez cu aceasta agentie si categoric o recomand cu toata increderea caci piata este plina de agenti sarlatani care cauta doar castigul propriu si asta o spun tot din propria experienta.
Felicitari Adrian, pentru profesionalism, devotament, pt increderea pe care o inspiri si pt munca deosebita pe care o faci!
Lorena Pandelica
Lorena Pandelica2 ani în urmă
Am avut o colaborare foarte buna! Sunt seriosi, punctuali, receptivi, exact de ce am avut nevoie pt o reușită! Recomand cu caldura ! 🙏🏻

Va mulțumim pentru tot Sincron Imobiliare !
Aurelia Baicea
Aurelia Baicea2 ani în urmă
Am vândut o garsoniera prin intermediul agenției Sincron Imobiliare Srl, in mai puțin de o săptămână și am fost foarte mulțumiți de serviciile oferite, din mai multe puncte de vedere: profesionalism, seriozitate, promptitudine. Mulțumim d-lui Adrian Nata pentru seriozitatea de care a dat dovadă , și-l recomandam cu mare drag. Familia Baicea.
Niculae Petrica
Niculae Petrica2 ani în urmă
Mulțumesc pentru o colaborare bazata pe amabilitate, încredere și profesionalism. Mulțumesc domnului agent Adrian. Recomand cu incredere
Locații recomandate