/Bucuresti/Agentie imobiliara

Confort Casa Imobiliare

Strada Nerva Traian 17-19, București 003246, România

Confort Casa Imobiliare
Agentie imobiliara
3
4 recenzii
4 comentarii
Indicații de orientare
C4C8+3G București, România
+40 31 420 6937
confortcasaimobiliare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Elena Tudose
Elena Tudose2 ani în urmă
Lipsiti de profesionalism, oferte minicinoase.Nu pierdeti timpul, sunt sub orice critica.Am fost sa vad o casa care conform anuntului era construita cu 30 de ani mai mult fata de anul real al constructie plus multe alte vicii ascunse de care stiau si nu au spus nimic.Feriti-va de ei!!!
Andrei Holmanu
Andrei Holmanu2 ani în urmă
Vreau sa spun si altora experienta mea cu aceasta agentie.
Am gasit pe internet anuntul cu un apartament 3 camere, toate bune si frumoase. Ajung sa fac o vizionare si domnul agent nu stia absolut nimic de acest apartament, proprietarul a povestit absolut tot.(Ma gandesc ca platesc cei 2% comision ca sa ma ajute cu informatii, sa vanda apartamentul, sa se chinuie si el putin sa vanda).
Dupa cateva zile ne-am gandit si chiar voiam sa ne mutam, il sun pe domnul agent si ii spun ca sunt interesat ca vreau sa cumpar, imi spune toate detaliile ca trebuie rezervare 500-1000 euro si perioada rezervarii pe 30 de zile si sa ma prezint la agentie unde ne vom intalni si cu proprietarul.
Ajung la agentie si proprietarul nu era acolo, i-am spus ca vreau sa mai stabilesc ultimele chestii cu proprietarul legat de pret si locul de parcare. Mi-a zis ca are o problema si nu a mai putut ajunge. Am zis ok treaca mearga.
Dupa cateva discutii doamna jurista de acolo imi spunea de aceasta rezervare ca trebuie 1000 euro(nu 500 euro cat stabilisem cu domnul agent) si ca durata actului va fi 5 zile(nu 30 de zile cat stabilisem cu domnul agent). Din ce am inteles eu daca depaseam aceste 5 zile si nu rezolvam cu banca sa aprobe si toate demersurile pierdeam acest avans.
Eu nu mai inteleg pozitia domnului agent pentru ca vorbeste ceva cu clientii si altceva se intampla acolo. Dupa ce am avut aceste discutii aflu ca apartamentul este cu risc seismic urgenta 3, aceasta informatie mi-a pus capac. Deja incepeam sa pierd increderea in ei...
Ma tot obligau ca au ei brokeri cu OTP bank si raiffaisen bank eu le-am spus mereu ca nu am nevoie.. tot insistau cu treaba asta pana m-am prins ca banca pe care am ales-o eu nu accepta risc seismic si ei tot insistau cu bancile lor pentru ca acceptau creditul.

Nici nu vreau sa mai aud de aceasta agentie mincinoasa!
Cosmin Nicolae
Cosmin Nicolae2 ani în urmă
Recomand ! Pana acum o colaborare foarte buna ! Multe oferte in exclusivitate! Nota 10 pentru Stefan C., foarte profi, corect, transparent si atent. Parerea mea este ca sunt cei mai buni din zona Nerva/Goga/Vitan.
Stefanescu Elena
Stefanescu Elena2 ani în urmă
Locații recomandate