/Bucuresti/Agentie imobiliara

ANG Holding

Strada Icoanei 61, București 020453, România

ANG Holding
Agentie imobiliara
2.8
42 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4W5+MX București, România
+40 746 458 969
angholding.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Diana
Diana2 ani în urmă
Nu se raspunde la telefon, dar daca ai norocul sa dai de cineva...
Lipsa de profesionalism.
Claudia-Elena Ignat
Claudia-Elena Ignat2 ani în urmă
Felicit echipa ANG HOLDING, condusa de Adi! Am avut o colaborare reusita, bazata pe profesionalism, seriozitate si implicare, intr-o semnare pentru care am intampinat dificultati, pe care le-au rezolvat cu tact si rabdare. Multumesc si recomand 10/10! Codrin a fost un agent care a raspuns constant la zeci de telefoane si s-a ocupat de toate solicitarile si intrebarile mele pentru a finaliza cu succes semnarea, la data stabilita.
De Maria
De Maria2 ani în urmă
In loc de negocierea pretului se incearca licitatie. Nu s-au prezentat la notar la data stabilita. Se invoca tot felul de povesti pentru majorarea pretului si a comisionului
Alex Aftene
Alex Aftene2 ani în urmă
Cititi contractul!
Am fost abordat de unul dintre agentii acestei companii pentru a vinde prin ei un imobil. Desi el a sunat, mi-a luat 5 minute sa obtin de la el informatii despre o colaborare iar in final informatiile au fost eronate comparand cu contractul prezentat. Verbal a prezentat un comision de 2.5% iar in contract sunt stipulate comisioane de pana la 4,5%. Exclusivitatea va vor spune ca nu exista, dar in contract sunt toate clauzele prin care va obligati sa le achitati procentul chiar daca vindeti/inchiriati pe cont propriu.
Agentie cu oameni slabi sau/si hoti.
Viktor Condratov
Viktor Condratov2 ani în urmă
Agenti incepatori care nu si recunosc statutul actionand ca “experti”.
Majoritatea anunturilor se folosesc de randari total paralele cu realitatea .
Daniela Bucur
Daniela Bucur2 ani în urmă
Nu apelati la aceasta "firma". "Brokerii imobiliari" aduc falsi clienti care in realitate sunt angajati la aceeasi firma. Nu stiu exact in ce mod vor sa va fure, dar sigur sunt ceva marlanii caracteristice. Aveti grija!
Alina Gabura
Alina Gabura2 ani în urmă
Nu va încredeți in această agenție imobiliară. Nu-și respectă contractul! In cazul in care chiriașul nu sta un an, aceștia au obligativitatea de a găsi alt chiriaș. Lucru pe care nu l-au făcut în cazul meu. Nici la mailuri nu răspund. Sunt complet lipsiți de profesionalism. Nu va încurcați cu acești indivizi care pretind că sunt o mare companie de imobiliare.
Vlad S
Vlad S2 ani în urmă
Foarte multumit de implicarea de care au dat dovada mereu agentii companiei. Am colaborat cu ei de cateva ori deja si nu am avut decat surprize placute.Good job!
Locații recomandate