/Timis/Agentie de turism

Fantasy Travel

Strada 1 Decembrie 1918 5, Timișoara 300425, România

Fantasy Travel
Agentie de turism
4.7
59 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6RH+85 Timișoara, România
+40 256 201 073
fantasytravel.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gheorghe Corobceanu
Gheorghe Corobceanu2 ani în urmă
O agenție mică, dar cu oameni inimoși, cu excursii atractive și prețuri competitive.
Rodica Andreica
Rodica Andreica2 ani în urmă
Agenție foarte bună! Excursii minunate!
Florentina Ionescu
Florentina Ionescu2 ani în urmă
Am fost cu Fantasy Travel in 2 circuite, ambele mi-au lasat un gust amar.
In circuitul pe Valea Prahovei s- a scos obiectivul pentru care alesesem acest circuit si anume urcatul la 7 Scari, chiar in dimineata cand trebuia sa plecam intr-acolo. Vremea era splendida dar ghida ne-a spus ca ea nu este ghid montaniard si ca nu-si asuma raspunderea daca ne rupem careva vreun picior. Cine vrea sa plece acolo, sa o faca pe cont propriu cu autobuzele din oras.! iulie 2021
Am plecat in 7 august 2021 in circuitul Croatia si Muntenegru, fiind o vara caniculara, am vrut sa-mi petrec timpul in Parcurile nationale din circuitul respectiv, care s-a transformat in sejur si circuit la mare. Prin canionul Tara am trecut in prima zi, l-am traversat cu autocarul in drum spre orasul Budva in care ne-au cazat si ne-am oprit la un pod celebru sa facem poze.
In parcul National Durmitor nu ne-au mai dus pe motiv ca unii turisti erau obositi, desi am fost cativa care am dorit sa mergem, oricum toata lumea platise si era inclus in programul obligatoriu. Banii i-au luat si de date aceasta dar programul conceput de cei din agentie, nu l-au onorat.
Cel mai mult m-a afectat ca nu se cerea test PCR pt intrarea in Muntenegru care era in zona verde in 7 august 21 dar de la agentie mi s-a spus ca trebuie sa-mi fac PCR-ul inaintea plecarii din Romania, mi s-a indicat si o clinica in Timisoara unde pretul era putin mai mic decat la Synevo si am fost prevenita ca va mai trebui sa fac testul si in Muntenegru, in preziua vizitei in Croatia. Am aflat ulterior de la colegii de autocar ca ei nu si-au facut testul inaintea plecarii din Romania si au spus si celor din agentie in 5 august dar cei din agentie nu m-au anuntat si pe mine sa nu mai merg la test. In Croatia de asemeni, pt ca stateam doar cateva ore, nu a fost obligatoriu sa avem acel test.
Deci, bani aruncati pe fereastra din cauza ignorantei si nepasarii celor din agentie. Cat am fost cazati in Budva, nu mi s-au schimbat prosoapele si lenjeria de pat niciodata si nu s-a facut curat in camera.
Nu ii recomand, foarte dezorganizati si nu-si respecta obiectivele din contract.
Diana Tolescu
Diana Tolescu5 ani în urmă
Am cumpărat mai multe excursii de la Fantasy, a devenit "agenția noastră". Seriozitate, amabilitate, prețuri bune, informații utile și corecte despre transport, cazare, dotări, servicii oferite de unitățile hoteliere și foarte bună comunicare cu clienții, atât la sediul agenției, cât și pe parcursul vacanței, online. Recomand cu drag!
Cristian Stiubea
Cristian Stiubea5 ani în urmă
Ce au spus ca avem în excursie, aia am și primit.
Coca feher
Coca feher5 ani în urmă
Am avut doua experiente cu aceasta agentie de turism,ambele foarte reusite !Iata,ca se mai poate si in Romania! Felicitari,Fantasy Travel si intreg colectivului Dvs.!
Cristina Gheorghe
Cristina Gheorghe2 ani în urmă
Seriozitate, amabilitate, răbdare. Locațiile și excursiile au fost exact așa cum ne-au fost prezentate. Este firma la care apelăm mereu cu maximă încredere.
Mirela Cosariu
Mirela Cosariu2 ani în urmă
Oameni minunați, excursii la fel de minunate, recomand agențiile locale in detrimentul celor naționale din București!
Locații recomandate