/Timis/Agentie de turism

Christian Tour

Calea Șagului 100, Timișoara, România

Christian Tour
Agentie de turism
3.5
60 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P5FX+GJ Timișoara, România
+40 256 433 205
christiantour.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Jet Li
Jet Li3 ani în urmă
Nici o data nu ofera ceea ce vand
.iat cand cumperi bilet de avion dus intors direct si te trezesti ca ai escale te intrebi pentru ce ai dat 1000 euro pe low cost ca e pret de bussines class.
E d mitza
E d mitza4 ani în urmă
Nu o sa mai apelez la serviciile lor nici dacă ma plătesc, sa le incerc serviciile lor. Anul acesta am achiziționat pachet complet pt 2 persoane, all inclusiv în Zakyntossi hotel de 4 stele. După o luna de zile sunt sunat ca nu mai colaborează cu respectivul hotel și ca suntem transferați la alt hotel. Ok accept 3/4 din bani erau dați. Cu 4 zile înainte primesc mesaj pe telefon ca sa schimbat zborul și se pleacă mai devreme cu o ora și 30 de minute. Bine, hai ca trecem și peste asta. Ajungem la aeroport, nimeni nu știe nimic, pana la urma ne descurcam și reușim sa ajungem în avion. Aici SURPRIZE Surprize, la decolare suntem anunțuri ca zborul nu este Timișoara--Zakyntossi ci Timișoara--București - Zakyntossi. Ce sa mai zic perfect pentru o graviduta încă o decolare și o aterizare în plus. Ajungem la București unde începe balamucul, pasagerii ce urca din București au aceleasi locuri ca cei din Timișoara. No și acu start cearta "ca aci avem locurile și ridicate de pe ele" și tot asa, un început de concediu perfect, mai ales pt o graviduta, sa ii dam agitatie sa simtă că-i în concediu, acu ia pastile pentru liniștire și grețuri, ca unii îs incompetenți, nesimțiti și doar după bani. Pe avion a fost ok, ne a înghețat umpic, majoritatea pasagerilor ce aveau haine sau prosoape în bagajul de mana le-au folosit sa nu ajungă pinguini. Perfect, la hotel ajungem, pot zice ca dimineata, era ora 2 jumătate noaptea, pana ne înregistrează și mai plătim și taxele de stațiune ajungen în camera la ora 3, perfect. Iar plecarea înapoi a fost la fel de matinala ca și ajungerea și anume la ora 6 dimineața trebuia sa fim la aeroport, deci la 4:15 trezirea. Deci din 7 zile plătite pot spune ca am stat 6. Aaa și toată distracția aceasta ne-a costat 1600€.
Mulțumim Cristian Tour pentru bătaia de joc și pentru răspunsurile ce le-am primit la reclamatii/întrebări. Nu merita nici steaua ce am dat-o, ar trebuii cu (-) minus data recenzia.
Liliana Iovan
Liliana Iovan4 ani în urmă
Am achizitionat 1 sejur in Zakyntos, Grecia Hotel Strada Marina 4 stele in 14 iunie 2019, cu balcon, asa mi s-a spus. Pretul nu era deloc mic, aproape 1500 euro pentru 2 adulti si 1 copil de 16 ani (avion, cazare cu mic dejun inclus). Ajunsi in locatie, surpriza. Locatia nu era de 4 stele, plaja cea mai apropiata era cu pietre si era la o distanta de 1 km, nu am primit balcon. La insistente a 4-a zi am primit o alta camera cu balcon cred ca 0,5x1,5, dar contra cost 10 euro/noapte. Am sunat Agentia Cristian Tour conditiile necorespunzatoare celor 4 stele, mi-au spus ca nu imi poate nota sesizarea telefonic, fiind necesar sa o fac in scris. Am vorbit si cu reprezentantul lor in Grecia, degeaba. Negasind pe site-ul lor unde pot sa scriu o sesizare cat ma aflam in Grecia, am asteptat sa ajung in Timisoara (localitatea de domiciliu de unde am cumparat biletul) ca sa pot face acea sesizare (dupa intoarcerea din concediu, pentru ca dupa Grecia am mai avut un sejur legat in tara). Am ajuns sa depun sesizarea in scris la Agentia din Calea Sagului in care solicitam restituitea sumei de 40 euro pe care am platit-o pentru balcon si diferenta care ni se cuvenea la transport cu avionul (am platit zbor direct Timisoara-Zakyntos si am avut cu escala la Bucuresti, o intarziere astfel de 2 ore). Raspunsul Agentiei a fost sec: ,,am depasit 5 zile de la finalizarea sejurului in care pot depune reclamatie". Eu sigur nu o sa mai achizitionez bilete prin aceasta agentie de turism. Nu recomand Cristian Tour!
Simona Staicu
Simona Staicu4 ani în urmă
Recenzia aceasta este în special pentru agențiile din Timișoara. Pe lângă faptul ca atunci când am plătit ni s-a spus ca o sa mergem în Cairo și Sharm el Sheikh, iar cu o luna înainte a doua destinație a fost schimbata, cu o săptămână înainte am primit informarea ca la 4:30 trebuie sa fim în aeroportul Otopeni pentru plecare, iar când am ajuns acolo ni s-a spus ca defapt suntem repartizați pentru zborul de la ora 19:00.Bineînțeles ca atunci când am sunat la ei sa fim lămuriți, persoana responsabila nu a reușit sa ne lămurească, punându-se sa accesam tot felul de link-uri din mailul de la ei unde era specificata plecarea de la 4:30. Mi se pare lipsa de interes și comunicare. Plus bani pierduți pentru persoanele care nu au fost informate corect. Experienta dezamăgitoare cu Christian tour.
Andy Deiu
Andy Deiu4 ani în urmă
Vai de voi companie. Excursie la Hurgada la un hotel inexistent. Nu are recenzii nu are nume nu are locație. Atât de mult va pasa de clienții care dau bani. Nu inspirați încredere absolut deloc !!!
Tensi Lapadat
Tensi Lapadat5 ani în urmă
Ocoliti aceasta companie, platesti ceva - primesti altceva si mai esti tratat cu dispret - le trebuie o luna ( 30 de zile ) sa raspunda la un mail cu o sesizare. Intr-un cuvant - Neseriosi
Emil zarculea
Emil zarculea5 ani în urmă
Din păcate a rămas numai renumele de această agenție de turism. Preturi mari si personal din păcate prea puțin calificat. Atitudinea angajatelor lasă de dorit. Multumesc nu....
Toma Titiana
Toma Titiana2 ani în urmă
Imi pare rau ca nu mai funcționează agenția din Lugoj.
Locații recomandate