/Timis/Agentie de turism

Christian Tour Branch Office - Banat

Strada Carol Telbisz 3, Timișoara, România

Christian Tour Branch Office - Banat
Agentie de turism
3.7
42 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q64J+77 Timișoara, România
+40 256 240 320
christiantour.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andreea velcsov
Andreea velcsov2 ani în urmă
Profesionalism
Flavius
Flavius2 ani în urmă
O experienta placuta, doamnele ne-au ajutat cu multe oferte si au raspuns la intrebarile pe care le-am avut.
Marian Decebal Vladescu
Marian Decebal Vladescu4 ani în urmă
Personal OK. Dacă ar avea mai multe informații referitoare la excursiile opționale cu detalii, ar fi mai bine pentru client și mai multe sfaturi de calatorie pentru fiecare tara în care se fac excursiile sau sejururile.
A. V.
A. V.5 ani în urmă
Mi s-a inchis telefonul in nas de doua ori. Ce pot spune? Lipsa de seriozitate si interes din partea angajatilor.
Drumus Tiberiu
Drumus Tiberiu2 ani în urmă
Foarte bine
Rosca Ana
Rosca Ana2 ani în urmă
Domnișoara Delia a avut o atitudine foarte urâtă față de noi. Conducerea trebuie sa ia masuri nu este vorba despre faptul ca au foarte multi clienti, eu cred ca fiecare client in parte trebuie respectat. Efectiv s-a rastit la noi fiindca am vrut sa ne apropiem de biroul dumneaei, putea sa ne spuna frumos sa stam la distanță, noi vazand scaunele puse in fata biroului am vrut sa ocupam un loc. Este o nesimtită fara măsură si prost crescută. Nu are ce căuta in relatiile cu publicul. Am avut o experiență tare urâtă cu această domnișoară nemulțumită de munca pe care o prestează probabil, altfel nu inteleg de ce se comportă așa .
Vasile Oslobanu
Vasile Oslobanu2 ani în urmă
Mi se pare lipsa de respect faptul ca pe internet aveti un program si la sediul de langa Bega aveti afisat alt program. Ca sa ajung la 17.00 la sediu si sa imi faca "doamnele" dinauntru semne, nervoase, ca si cum le-as deranja, si sa-mi arate cu degetul in geam programul(nu vazusem programul afisat, era foarte mic printre alte multe afise), parca facandu-mi in ciuda, ca e inchis....
Ori va actualizati programul, ori tratati oamenii cu respect. Cu siguranta este ultima data cand folosim serviciile Chtistian Tour... Ma asteptam la un minim de respect din partea lor, sa-mi fi deschis usa si sa-mi fi spus frumos: ne pare rau, dar am inchis de la 16:30, va asteptam maine.
Adriana Daira Olariu
Adriana Daira Olariu2 ani în urmă
NU apelați la Christian Tour pentru vacanța dumneavoastră niciodată!
Sunt foarte neserioși!
Puteți la fel de bine să vă rezervați personal sejurul direct la proprietari, sunteți mai avantajați.
Agenția are o politică care să îi favorizeze doar pe ei , în orice situație.
Am pierdut un avans integral pentru un sejur plătit în Grecia în timpul pandemiei de coronavirus , pentru că agenția nu a dorit sub nici o formă să ne ofere un voucher pentru anul următor.Atenție! Am solicitat un voucher ,nicidecum banii înapoi.
Doamna de la Bega mi-a spus că în acest fel, ei se asigură că răman și la anul pe piață. Este trist și jalnic dacă prin acest mod ei se asigură că vor ramane pe piață.
Am vorbit și cu proprietarul hotelului la care urma să stăm și el a fost foarte binevoitor și a zis că ne-ar oferi voucher , însă nu poate pentru că am plătit la agenție. Ne-a părut foarte rău că am rezervat prin Christian Tour pentru că în tot acest demers de obținere de voucher, ei au fost singurii de care ne-am lovit ca de un zid.
Și la capitolul asistență turistică stau foarte prost. Într-un sejur plătit tot la ei , am fost jefuiți la hotel . Am contactat agenția pentru asistență , ne doream măcar să ne ofere pe cineva care vorbește limba greacă pentru că cei de la hotel nu se descurcau prea bine în engleză. Nu ne-au ajutat cu absolut nimic, ne-au lăsat să ne descurcăm singuri. Indiferența și lipsa totală de interes pentru turisți e la ea acasă!!
Nu recomand nimănui această agenție !
Locații recomandate