/Cluj/Agentie de turism

ETI Romania

Calea Dorobanților 14-16, Cluj-Napoca 400000, România

ETI Romania
Agentie de turism
2.6
25 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJC2+FJ Cluj-Napoca, România
+40 364 403 520
eti-romania.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Sorin Obersterescu
Sorin Obersterescu2 ani în urmă
Servicii dezamagitoare din prima si pana in ultima zi de vacanta! Ne-au taxat cu 5 euro in plus la viza de Egipt, ca semn de multumire ca am mers cu agentia lor! Ne-au modificat zborul de intoarcere in ultima clipa, practic ne-au luat o zi din vacanta! Hotelul Makadi Palace a fost o dezamagire totala: fara apa fierbinte 7 zile, mancare foarte putina, bere foarte putina ( tot timpul ne spunea ca nu mai este bere), stafful hotelului foarte recalcitrant! ETI NU A FACUT NIMIC SA NE AJUTE IN ACEASTA PRIVINTA! NU RECOMAND ACEASTA AGENTIE!!
Adela Zalanyi
Adela Zalanyi2 ani în urmă
Am fost pentru a doua oara în Egipt cu acest operator, anul ăsta dezamăgire totală :cazare la alt hotel decât cel pentru care am optat, la viză în loc de 25 dolari am plătit 33,răspunsul la întrebarea de ce a fost o ridicare de umăr 🤔
Excursiile opționale mult mai scumpe decât cele de la agenții locale,iar reprezentantul român, d-na Anca, foarte dezinteresata și miserupistă, mai mult s-a străduit repzentantul egiptean să ne ajute cu probleme ivite decât dânsa.
Înapoi spre casă am avut parte de zbor decalat cu 8 ore, fără a le păsa de opiniile turiștilor.
Pe viitor cred că vom căuta alt operator, până la urmă concediul nu înseamnă stres pe banii proprii😠
Dan Moldovan
Dan Moldovan2 ani în urmă
Experienta cu ETI in Makadi bay total dezamagitoare, ne au modificat zborul de intoarcere, scurtandu ne sejurul cu aproape o zi, iar reprezentanta ETI din Makadi a dat dovadă de o totala lipsa de profesionalism, si un dezinteres total.
Robert Pert
Robert Pert4 ani în urmă
Niste mincinosi,fac reclama in octombrie 2018 pt charter Timisoara Sharm el Sheikh iar in dec am dat avans pentru o calatorie in august si acum in iunie ni se spune ca toate cursele sunt anulate. Din cluj aveti chartere ,iar de timisoreni va bateti joc.Nu luati pachete de la aceasta agentie!!!!!
AdriaN AdriaN
AdriaN AdriaN4 ani în urmă
Cauti o oferta pt Egipt si iti afiseaza zeci de variante insa NICI UNA din ofertele pe care le afiseaza pe site nu mai este de actualitate. Le ceri oferta pe email, nu raspund. Cum naiba sa ai incredere sa achizitionezi o vacanta de la ei ?!
O companie de neseriosi !!!
Contabilitate Lega Trucks
Contabilitate Lega Trucks5 ani în urmă
In urma calatoriei in Egipt cu ei, profund dezamagita! in primul rand cum ajungi in egipt taxa de viza costa 25 de dolari, insa ei se prezinta cu un stand unde striga toata lumea care a calatorit cu noi aici trebuie sa plateasca viza in contextul in care ei percep o taxa de 28 de euro.
la hotel in ceea ce priveste excursiile obtionale iti spun sa calatoresti cu ei deoarece celelalte agenti nu o sa fie in siguranta, total neadevarat!!!!
au de exemplu la piramide pret 90 de euro, cand la agentia locala cu care am calatorit 40 de euro, totul este dublu la ei.
am fost cazati la holet The Grand Hotel Hurghada de 4 stele care arata ca de 2 si ne-a fost furata o geaca cu care trebuia sa ne intoarcem acasa si cand am sunat agentia si am apelat la receptie pe nimeni nu interesa, am cerut sa vad camerele care nici macar nu functionau! cea mai dezamagitoare experienta!!!!!!!!!
George
George2 ani în urmă
Voi posta actualizări cu fiecare pas cu această agenție .

Ianuarie 2022 : Deocamdată soția se arată mulțumită de această agenție , precizând de că la telefon îi răspunde mereu ,la.ori ce ora și par destul de atenți . Vorbesc de agenția din Cluj .
Deocamdată ,suntem la stagiul de rezervate bilete care includ doar zborul și cazarea la hotelul The Grand Resort din Hurghada.
Attila Daczo
Attila Daczo2 ani în urmă
Aveti grija cu ETI, nu isi respecta clientii. Calatoria cu ei la Luxor Egipt a fost dezamagitoare. La iesirea de la un obiectiv, autocarul desemnat grupului nostru nu mai era prezent, noroc ca era loc pe un alt autocar tot de la ei, insa am stat inghesuiti incalcand normele de distantare COVID-19. Bagajele de la autocar am reusit, pana la urma, sa le recuperam.
Puteti opta pentru alte agentii de turism, de la hotel, care ofera aceeasi excursie dar care isi respecta clientii. Astfel de intreprinderi nu au ce cauta pe piata.
Locații recomandate