/Cluj/Agentie de turism

Travelminit

Str. Gării, Nr. 21, Liberty Technology Park, D1/1B, Cluj-Napoca 400267, România

Travelminit
Agentie de turism
4.2
402 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
QHQV+8W Cluj-Napoca, România
+40 364 431 800
travelminit.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 9–17
Duminică: 9–17
Scrie o recenzie
Alex343 zile în urmă
Sa vezi logică de travelminit : când este vorba să faci cazări ce ține de sume mari, sejururi serioase unde să lași câteva sute de lei, atunci sunt foarte activi in privința asta. În schimb când vrei sa cauți cazare doar pentru o singură noapte, cazare care ajunge sa coste sub 200 RON, brusc treburile nu se mai mișcă. Astă-vară am apelat la serviciile lor pentru ca s-a putut plăti cu cardul de vacanță si atunci "s-a putut" pentru ca a fost cazare care in total a costat 1300 RON si nu sub 200 RON ca in cazul de față. Ar trebui să specificați asta și pe site, faceți să mai piardă omul timp de pomană pe site. Ultima dată când mai apelez la serviciile lor.

PS : să știți ca nu toată lumea care merge in "sejur" pleacă neapărat si in concediu. Unii mai mergem in alte orașe cu probleme medicale, iar mie nu îmi plătește statul cazarea precum a ucrainienilor.
MG
MG1 an în urmă
Folosesc Travelminit de ceva vreme si pot spune ca sunt foarte multumita de cum se prezinta; intotdeauna au raspuns prompt la solicitari si am profitat de anumite oferte la un pret foarte bun. Este o optine excelenta pentru plata cu card de vacanta mai ales in conditiile in care doresti sa stii concret ce optiuni sunt incluse in acel pachet turistic rezervat. Keep up the great job!
PARASCHIV RALUCA-ANDREEA
PARASCHIV RALUCA-ANDREEA2 ani în urmă
Experienta cu platforma TRAVELMINT a fost una foarte buna, usor de folosit si rapida, cu multiple posibilitati de rezervare, achitare sejur si comunicare.
Din pacate nu mai beneficiez de card de vacanta si pe viitor nu o voi mai putea folosi.
Sper ca si alti clienti sa fie la fel de multumiti.
Dana Stefanescu
Dana Stefanescu2 ani în urmă
Oameni foarte seriosi.
Nu ma asteptam sa fiu sunata pentru lamuriri, sa pot da de ei oricand, sa raspunda imediat la mail-uri.
Dupa ce am facut plata cu tichete de vacanta mi-au ramas la ei in cont 44 lei pe care imediat mi i-au transformat in vaucher, stiu ca sunt la ei si-i voi folosi alta data.
Ma incanta ca au si destinatii externe, pe care sper sa le reia dupa ce trece pandemia.
Felicitari
Popa Octavian
Popa Octavian2 ani în urmă
NU RECOMAND sa lucrati cu aceasta agentie din cauza ca au anumite practici neortodoxe.
Pacalesc atat turistii care se pot trezi cu banii luati si fara a beneficia de nimic, dar si cei care ofera cazare pe care ii ameninta ca pun firma de executari pe ei.
CORINA DRĂGOIU
CORINA DRĂGOIU2 ani în urmă
Eu folosesc aceasta platforma de 5 ani si sunt f multumita de serviciile lor. Urmaresc rezervarea, iau legatura cu proprietarul de fiecare data. Din recenziile de aici, constat ca unii confunda aceasta platforma cu o agentie de turism. Nu este.
Au fost prompti, locatia a coincis cu locul si pozele afisate. Recomand utilizarea travelminit.
Florentina Pipirig
Florentina Pipirig2 ani în urmă
Cautam cazare sa pot folosi cardul de vacanta si am dat peste travelmint. Am gasit ce cautam si am trimis mesaj pentru rezervare. Am primit raspuns si a decurs totul ok. Unii sa plang de faprul ca au mers la cazare si erau licurile ocupate, dar in mesajul de cinfirmare a rezervarii este dat nr.dectelefon al proprietarului. Fie urmati corect pasii, fie cautati vinovatul....Eu nu am avut probleme si am fost repede informata daca intre timp proprietarul spune ca e ocupat tot, sau ofera alte camere.Oricum in luna august este o periiada foarte aglomerata si au multe solicitari pentru cazare, nu pot actualuza pagina dupa fiecare rezervare. Eu am fost foarte multumita de serviciile lor! Am primit si un vaucher cu reducere. Multumesc!
Andreea Statescu
Andreea Statescu2 ani în urmă
Evitați această platformă de cazare! Am rezervat pentru a doua oară și evident, ultima, o cazare la Corund. Am plătit avans pentru 3camere, fiind grup de 5 adulți și doi copii. Ajunși la destinație, proprietarul făcuse un overbooking și, spre ghinionul nostru , sosirea noastră s-a petrecut după orele 17, in weekend, deci in afara orelor de program de la call center. Rețineți că dacă aveți o problemă la cazare , Travelminit nu oferă asistență 24/24 si riscati să fiți pe cont propriu, pentru simplul fapt ca la call center nu răspunde nimeni. A doua zi, am sunat la ei , am stat in apel minute bune, iar domnișoara nu a putut decât sa-mi dea dreptate și cam atât, noi stând la o cazare propusă de proprietarul pensiunii, inferioară pensiunii la care rezervasem. Am cerut sa vorbesc cu un superior , pentru că problema trebuia rezolvată urgent pentru a doua noapte, iar domnul care m-a contactat era superior doar la nivelul tonului pe care l-a abordat in conversatia cu mine. "Vreti sa vin eu de la sute de km să constat condițiile de cazare? " Noi puteam sa venim de la sute de km, să rezervam, să dăm avans cu o lună înainte și să constatăm că, de fapt, nu putem să beneficiem de cazare? Domnilor de la Travelminit, ceea ce faceti dvs nu este turism, este diletantism! Mai aveți multe de făcut pana să ajungeți la nivelul altor platforme,de exemplu booking sau airbnb ! Va mărturisesc că nu sunt turist de ocazie și că am experienta a zeci de cazari, însă n-am trăit această experiență niciodată! Nu va osteniți sa-mi dati un răspuns formal aici, după cum am constatat că faceti, mai bine obosiți-vă să rezolvați problemele turistilor ,pentru că, evident, și dvs și proprietarii de pensiune va castigati existenta in urma lor! Sfatul meu: aruncati prosopul! Este o pălărie prea mare pentru voi turismul!
Nicolae Popeanga
Nicolae Popeanga2 ani în urmă
Am rezervat o singura data și nu-o sa o mai fac.
Se spune ca se plătește parțial rezervarea, achiți online contravaloarea partiala după care ești somat sa achiți și diferența.
Am sunat pensiunea și a răspuns ca ei nu solicita nici-o plata în avans nici măcar parțial.
Locații recomandate