/Caras severin/Agentie de turism

Pensiunea Claudiu

tel, 0761886873, Strada Țarinei 1A, Caransebeș 325400, România

Pensiunea Claudiu
Agentie de turism
4
154 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C687+QJ Caransebeș, România
+40 761 886 873
infopensiuni.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Camelia Georgescu
Camelia Georgescu2 ani în urmă
Gazde primitoare. Curățenie
O sa revin cu siguranță
Radu Petcu
Radu Petcu2 ani în urmă
Locatie ciudata, intre blocuri. Claudiu este un personaj ciudat. Camerele curate dar decorate ciudat, usor chicios.
Ion daniel vieriu
Ion daniel vieriu2 ani în urmă
Proprietarii foarte amabili,condițiile sunt bune vă recomand...
Adrian-Marius Preda
Adrian-Marius Preda5 ani în urmă
Pensiune modestă situată central.....mobilierul destul de șubred, baia " clasica" cu scurgerea înfundat la dus. Curățenie in camera nu se face decât la plecare, iar despre prosoape schimbate ....Vise.
Tamas Somogyi
Tamas Somogyi2 ani în urmă
Patul nu a fost foarte confortabil, si pe langa asta si scartaia foarte tare la orice miscare. Dar nici macar nu asta a fost cel mai deranjant, ci atitudinea proprietarului. Am fost un grup mai mare si ne-am rezervat dinainte camerele. Din pacate, unii din grup n-au mai putut sa ajunga (1 camera dubla), ceea ce l-a determinat pe proprietar, sa vina dupa noi (noi restul care am ajuns si ne-am cazat) la restaurant in timp ce luam cina, si sa ne ceara (cerseasca) banii pe camera rezervata. Degeaba i-am explicat proprietaului, ca ceilalti colegi au avut ceva probleme pe drum si nu mai au cum sa ajunga, replica dansului a fost: "Fiecare cu afacerile lui. Eu puteam sa dau camera altcuiva dar am tinut-o pentru voi (ceea ce ar fi fost de inteles, daca intr-adevar mai avea si alti clienti cazati, dar am fost doar noi cazati acolo, si pe langa asta mai avea mai multe camere libere/goale). Macar 100 de lei sa-mi platiti din 120 cat e camera." Avand in vedere si situatia actuala de covid-19, proprietarul pensiunii ar trebui sa-si asume ca exista riscul (mai ridicat) de a rezerva camere, dar sa nu mai poata veni clientii.
Andras Tokes
Andras Tokes2 ani în urmă
Am fost primit cu ospitalitate .Camera spatioasa, curata , salteaua grozava la pat, lenjerie faina.Un frigider ar fi binevenit si televizorul mai mare. Loc linistit ca la tara si desteptare data de cantecul cocosilor din vecini. Mi-a placut.
Olimpia SORINA LAMBU
Olimpia SORINA LAMBU2 ani în urmă
Bună locatie. Amplasata aproape de centrul orasului. Confort...parcare mare...liniste....curte spatioasa...ok
Popa Florin
Popa Florin2 ani în urmă
Curățenie este ok gazda primitoare locație la 5 min de centrul orașului, parcare supravegheata video. Raport preț calitate super!
Locații recomandate