/Caras severin/Agentie de turism

Pensiunea Danubio

DN57, Coronini 327160, România

Pensiunea Danubio
Agentie de turism
4.1
312 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MMGH+9W Coronini, România
+40 761 339 629
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ionut Nechifor
Ionut Nechifor2 ani în urmă
Terasa frumoasa. Mancare nu prea. 1 ora jumate de asteptat pentru un gratar cu salata.... Comandati inainte sa plecati cu barca ca poate e gata pana va intoarceti. Nu garantez!
Mihai KDM
Mihai KDM2 ani în urmă
Camera mare suficientă ptr.3 persoane.
Aer condiționat,tv,minifrigider,excursie pe Dunăre).
Ponton să faci plajă.Restaurant de 3-4 din 5( parcă în unele zile se gătește mai bine).
Prețul de România ( destul de mare).
Ai ce vizita în zonă( să mergi și spre Sfânta Elena,la eoliene).
Se mai poate îmbunătăți substanțial( dacă se vrea)zona curții și de lângă ponton(apa cu alge).Cred totuși că primăria,cei cu apele ar trebui să facă muult mai mult.
Diana
Diana2 ani în urmă
Priveliștea foarte frumoasa
Personal amabil la restaurant. Au niște papanași foarte buni
Negoita Alin
Negoita Alin2 ani în urmă
Asa Nuuu!
Eforturile bucătarului la disprețul ospatarului!!!!
La recomandarea unui localnic am mers sa servim o ciorba de peste.
Dupa ce un băiat a luat comanda de doua porții de ciorba de peste, a venit la aproximativ 50 de minute cu doua porții de peste prăjit !!! Cu un tupeu fantastic ne-a spus ca noi nu am comandat ciorba ci doar peste (după câteva discuții a intervenit cineva probabil din locație și ne-a spus ca ciorbele noastre stau de 40 de minute la bucatarie🤦‍♂️)
Dragi gazde finalizați eforturile bucătarilor care se vedeau în preparatele făcute cu un om care sa știe sa ia o comanda cum trebuie!
Adrian Madar
Adrian Madar2 ani în urmă
Pensiune frumoasă pe malul Dunării. Am oprit pentru a lua de aici barca spre ostrovul Moldova Veche. Personal și patron de treabă, au chemat barcagii (prinși pe ostrov cu un grup mai mare) după noi. Terasă cu view de toți banii. Mâncare bună, preț accesibil. Recomand.
Iosif Szenasi
Iosif Szenasi2 ani în urmă
Locatia este una decenta, insa are totusi multe minusuri.

In camere nu am avut gel de dus, iar sapun de maini era doar in una dintre camerele inchiriate. Unele camere nu au plasa de tantari la usa de la balcon, ceea ce nu este tocmai bine. In cazul uneia dintre camerele pe care le-am inchiriat, si care nu avea plasa la usa, erau destul de multe musculite moarte pe pat. Am cerut sa fie indepartate inainte de a prelua camera.

Unele camere au si frigider, altele nu, desi sunt teoretic identice. La WC-urile din spatiile comune nu era sapun lichid (mi s-a spus ca s-a comandat, dar nu a ajuns inca). Igiena nici ea nu era tocmai la ea acasa..

Zona din jurul locatiei nu este ingrijita. In spatele barului de la terasa (prin geamul de la WC) se putea vedea o mortaciune care plutea acolo de ceva timp. Nu parea a fi peste.

In ceea ce priveste terasa unde se poate servi mancare.. Comenzile au venit.. in rate. La un piept de pui cu cartofi natur a venit pieptul de pui, apoi dupa cateva minute bune au venit si cartofii, care inca nu erau gata. Prima data venea mancarea, apoi vesela. Marimea bucatelor din farfurie era semnficativ diferita la aceeasi specialitate, la acelasi pret. Intrebat de ce, ospatarul nu a avut un raspuns.

La bar plata se poate face si cu cardul, insa mi s-a spus ca doar la comenzile de peste 50 de lei, ceea ce din nou e un mare minus. Eu unul nu aveam destul cash la mine si a trebui sa ma imprumut de la prieteni.

Locatia are un ponton pe care se poate face plaja. Mie mi s-a spus ca nu se poate si pescui pe el, in conditiile in care cineva tocmai pescuia. Dupa ce am insistat ceva timp, am primit si eu acordul sa pescuiesc. Succesul la pescuit nu a fost unul rasunator. In doua zile am prins un singur ciortan sub un kil si un guvid de maxim 10 cm. Ceilalti pescari nu au dus-o nici ei mai bine..

Preturile la restaurant si cazare sunt destul de mari pentru ceea ce ofera locatia. In principiu este OK pentru 1-2 zile, dar eu unul nu as sta mai mult timp.
Dora Ciurlau
Dora Ciurlau2 ani în urmă
Oameni deosebiti, atenti, primitori, calzi! Curatenie, bun gust. Mancare foarte buna! Un colt de Romanie prin obiectele de arta populara expuse in holul de la intrare. Daca vrei sa acasa cand pleci in concediu atunci Mai Danube este locul unde trebuie sa ajungi! In mod sigur vom reveni!
Alina peia
Alina peia2 ani în urmă
La Danubio a fost frumos, atmosferă plăcută, mâncare f. bună servire excelenta, îmi place sa iauasa pe malul Dunării, și noutatea am aflat ca fac excursii cu barca la insula, cred ca o sa merg și eu dar alta data.Imi pare rău dar din data de 23.01.2022 ne a-ți pierdut ca și clienți, am venit după masa în interiorul restaurantul în jur de ora 15:30-16:00 am comandat 2 ciorbe de pește și un platou de pește, mâncarea a fost sub orice critica, carnea din ciorba a fost nefiarta, am sesizat ospătarul dar nimic, la platoul de pește mămăliga a fost rece cu crusta pe ea și pestele nefăcut crud la mijloc, rece și vechi. Am plătit pe această comanda care a fost o bătaie de joc 157,00 lei, am tăcut în vara când ospătarul a scăpat o comanda pe jos și a lăsat resturile lângă masa să le mănânce câini, jenant asa vreți sa faceți turism, nu recomand la nimeni să vă calce pragul ca să fie bătaia voastră de joc.
Locații recomandate