/Caras severin/Agentie de turism

Parcul Național Semenic - Cheile Carașului

România

Parcul Național Semenic - Cheile Carașului
Agentie de turism
4.6
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5X46+HG Anina, România
+40 255 227 520
pnscc.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Puscas Paul
Puscas Paul2 ani în urmă
Parcul este frumos insa infrasttructura lasa de dorit. Inca nu avem mentalitatea de a construi si a atrage turisti. Este nevoie de foarte multe parcari si localuri...
Monica Raluca
Monica Raluca2 ani în urmă
Un loc atât de frumos izolat și ținut departe de civilizație prin niște drumuri atât de proaste. Rușinos!
Alexandru Teleaga
Alexandru Teleaga4 ani în urmă
Un parc cu locuri frumoase dar care sufera enorm de pe urma incompetentei administrarii catastrofale de catre Romsilva.
Este singurul parc national fara un plan de management in 15 ani de administrare! Nu se respecta criteriile IUCN de min. 75% non-interventie, desi parcul e considerat categoria II IUCN. Nu exista cartare a habitatelor!
Obiectivele principale: Cheile Carasului, Cheile Garlistei, rezervatia Izvoarele Nerei, lacul Buhui + pestera Comarnic si alte pesteri.
O mare parte din padurile seculare valoroase ale parcului au fost taiate si distruse "legal" de catre Romsilva prin administratia acestui parc. Valea Toplitei este un imens abator de paduri si un santier unde orice numai parc national nu se poate numi.
De asemenea se aproba ilegal exploatari forestiere inclusiv in rezervatiile naturale din parc, cum ar fi rezervatia Cheile Carasului, desi acest lucru este ilegal!
Terasamentul fostei mocanite de pe vaile Comarnic si Toplita e abandonat, desi mocanita ar putea fi refacuta, promovata si valorificat turistic, la fel si tot parcul care e vazut eronat ca un obstacol pentru toti, in loc sa fie vazut ca un beneficiu de dezvoltare pentru comunitati.
Parcul trebuie sa scape urgent de Romsilva pentru a avea vreo sansa in viitor.
Delia Laurentiu Lupu
Delia Laurentiu Lupu4 ani în urmă
Peisaje frumoase, drumul spre pastravarie este rău dar in rest ne bucuram de locurile minunate pe care ni le oferă natura !
Laura Roman
Laura Roman4 ani în urmă
Merită să petreci o zi vizitând aceste locuri și după aceea o să vrei să petreci cât mai multe zile pe aceste meleaguri.
Natalia Silas
Natalia Silas5 ani în urmă
peisaje sunt superbe, aer este curat, energie este foare buna in zona! din pacate drumul pana pe semenic este plin de gropi care se ocolesc cu dificultate, iar sus pe platou este deplorabil... totul e distrus si abandonat. este o singura cabana deschisa. patru stele pentru peisaj doar, din pacate!
Constantin And
Constantin And5 ani în urmă
Aici ai posibilitatea sa te regasesti. Se pot face multe drumeti in cadrul Parcului National Semenic. Este bine de intrebat ocolul silvic daca la data iesiri nu se desfasoara o partida de vanatoare!!!
Camelia Ursulescu
Camelia Ursulescu2 ani în urmă
Superb!
Păcat ca au început cu defrișările si în zona...
Poporul roman NU merita tara asta!
Locații recomandate