/Caras severin/Agentie de turism

Peștera Comarnic

România

Peștera Comarnic
Agentie de turism
4.4
133 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5WHX+C9 Iabalcea, România
+40 763 276 349
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–15
Marți: 10–15
Mirecuri: 10–15
Joi: 10–15
Vineri: 10–15
Sâmbătă: 10–15
Duminică: 10–15
Scrie o recenzie
Florian Codilean
Florian Codilean2 ani în urmă
Cea mai frumoasa pestera din tara
Filip Fiat
Filip Fiat2 ani în urmă
Drumul e practicabil. Pentru cât mai puțin offroad recomand intrarea de pe drumul Reșița-Anina, prin localitatea Iabalcea. La interior însă e partea cea mai frumoasă! Peștera nu este amenajată aproape deloc, deci dacă vreți "a walk in the park" cu alei și luminițe, nu mergeți acolo! Dacă însă vreți aventură și să vă simțiți speologi și nu vizitatori, merită din plin! Oamenii sunt cu toții foarte primitori. Noi am vizitat peștera împreună cu "Jerry", un tip foarte jovial. Deci, dacă vreți un strop de aventură speologică, merită din plin! Dar atenție, nu e pentru cei ce poartă "adidași" la munte ;)
Dafco
Dafco2 ani în urmă
Uimitor de frumos ,drumul cam greu dar merita
BAN IOAN
BAN IOAN2 ani în urmă
Cel mai important lucru nu este afișat. Și ține de vizitarea peșterii. Ca la noi la nimeni. Se intră la 10.30 la 13 și la 15.30. de ce mai treci program de vizitare 10.30 15.30????
Marin Lupulescu
Marin Lupulescu2 ani în urmă
Am vizitat aceasta pestera pentru a 3 a oara si va pot povesti ca de fiecare data am avut o experienta foarte placuta . In data de 6 mai 2021 , era intr-o joi, am sunat la nr de tel de pe Google maps la ranger (Valentin) si l-am intrebat daca e deschis Dumineca 9.05.2021. Mi-a spus ca pestera e deschisa si ca pot venii. Culmea, la canton chiar am intalnit rangerul (Valentin) cu care am vorbit la telefon , care s-a oferit sa ne duca (eram 3 adulti si un copil) cu Jeepul lui cei 4 km de parcurs pana la pestera. Am refuzat politicos , deoarece am dorit sa respiram aerul curat din padure si sa vedem frumusetile inconjuratoare.
Am platit 15 lei de pers pt adulti si 10 lei pt copil.( si BILETE - ca am vazut ca s-a scris pe aici ca uni nu au primit)
Am primit in acesti bani si cate 1 casca de protectie cu frontala care a fost foarte utila deoarece eu chiar am dat cu capul de 3 ori si cred ca ar fi curs sangele siroaie daca nu as fi avut-o.
Cred ca vizitatrea pesterii a durat cam 2 ore , timp in care ghidul nostru(Valentin) ne-a dat toate informatiile despre aceasta minunata pestera.Felicitari, se vede ca face aceasta munca cu drag.Recomand sa sunati inainte de a pleca la drum, pt ca oamenii de acolo (rangerii) au si alte responsabilitati, nu doar cele ce tin de pestera Comarnic.
Ghiță Maciu
Ghiță Maciu4 ani în urmă
Este natura,aer curat si multa liniste este un loc unde poti sa te relaxezi.Dar nu am înțeles un lucru am văzut o poenita privată cum a ajuns privată în parcul national
Florin-Gabriel LINCA
Florin-Gabriel LINCA4 ani în urmă
O minunăție a naturii! Vă invit să vizitați acest monument natural ce ni l-a dăruit Dumnezeu!🙂
Marius DarkAngel
Marius DarkAngel2 ani în urmă
Peșteră neamenajată in care am avut ocazia să văd numeroase structuri de stalagmite, stalactite, formațiuni de draperii etc. Ghidul nostru Jerry ne-a prezentat cu răbdare toate sălile deschise publicului și a atras copiii alaturi de el într-o poveste cu Alba că zăpada, pitici, haiduci și stele verzi.
Drumul din Ibalcea este de piatră și se merge fara probleme până la peșteră chiar și cu turisme. (iulie 2020)
Este deschisă sâmbăta și duminica iar în timpul săptămânii DOAR cu programare prealabilă vine un ghid de la Reșița pentru minim 5 persoane.
Tarif vizitare 15 lei/persoană.
Recomand iubitorilor de natură!
Locații recomandate