/Bucuresti/Agentie de turism

Leisure Operator

Strada Doamnei 17-19, etaj 1, București 030052, România

Leisure Operator
Agentie de turism
4.8
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4M2+7G București, România
+40 752 150 538
turismin.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: 10–18
Mirecuri: Închis
Joi: 10–18
Vineri: Închis
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dcc ctin
Dcc ctin7 ani în urmă
recomand cu caldura aceasta agentie de turism din bucuresti deoarece am calatorit prin europa cu ajutorul lor si nici o data nu m-au dezamagit.
aceasta agentie de turism, spre deosebire de altele, isi respecta clientii si ii trateaza pe fiecare in parte cu acelasi profesionalism.
Alina
Alina7 ani în urmă
Am avut o super experienta in Punta Cana cu Leisure Operator. Călătoria a fost foarte plăcută, lipsita de incidente, iar sugestiile primite au fost întocmai stilului de călătorie pe care l-am dorit. Recomand cu căldură serviciile!
Certificate Imobile
Certificate Imobile7 ani în urmă
Recomand! Am plecat în fiecare an cu voi si sunt mulţumit de serviciile voastre. Ne-ati ajutat foarte mult pe Spania cand ne-ati facut pachetul cu avionul si cazarea în Costa Brava. Super!!
Govil Valcea
Govil Valcea7 ani în urmă
Agentie de turism din Bucuresti, turoperator pentru destinatii precum Spania, Italia, Emirate, Franta, Germania si aproape orice colt al lumii.
Alina Alexandru
Alina Alexandru7 ani în urmă
Sunt la a doua experienta in calitate de client cu aceasta agentie.
Am decis sa reapelez la serviciile prestate intrucat am fost multumita de calitatea acestora in ceea ce priveste promtitudinea, amabilitatea personalului cat si implicarea in prezentarea unor oferte cat mai potrivite pentru solicitarile mele.
Iulian Radu
Iulian Radu7 ani în urmă
Agentie turism din Bucuresti, sunt seriosi, merita sa colaborati cu ei, recomand,
Am mers cu ei in cateva vacante in Romania si Spania, sunt foarte multumit.
Paul Radulescu
Paul Radulescu7 ani în urmă
Aceasta agentie de turism din Bucuresti cu personal tanar mi-a oferit mereu exact ce am avut nevoie, la timp si fara nici o bataie de cap. Recomand cu incredere
Mihaita Popa
Mihaita Popa7 ani în urmă
Am calatorit cu Leisure Operator in Zakynthos, Florenta, Lisabona, Madeira si in luna de miere in Republica Dominicana. Am avut tot timpul cele mai bune conditii la cele mai bune preturi.Dupa atatia ani de colaborare pot spune ca este cea mai serioasa agentie de turism din Bucuresti. Recomand cu caldura!
Locații recomandate