/Bucuresti/Agentie de turism

Zepelin Tour

Strada Doctor Grigore Țăranu 9, București 050475, România

Zepelin Tour
Agentie de turism
4.8
94 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3MC+92 București, România
+40 722 693 469
zepelinonline.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihai Tudor
Mihai Tudor2 ani în urmă
Relativ ok. Puțin cam neinteresati in rezolvarea problemelor
Adina Nicula
Adina Nicula2 ani în urmă
Foarte foarte serioasi, am gasit mereu cele mai bune preturi pentru cea mai buna calitate a serviciilor si cazarilor oferite. Extrem de prompti si de deschisi spre toate propunerile noastre. Angajati fooooarte bine pregatiti si fooooarte draguti. Am lucrat cu Doamna Ana Craciun despre care pot spune ca este UN OM EXTRAORDINAR si un angajat model!!! Toate vacantele noastre au fost si vor fi cu Zepelin deoarece suntem extrem de multumiti.
Adriana
Adriana2 ani în urmă
Nu au toate informațiile actualizate privind cel puțin stațiunea Albena
Diana Ene
Diana Ene2 ani în urmă
Companie serioasa - mereu cele mai bune preturi vs calitate oferita. Serviciu clienti de calitate, angajati cu simt de raspundere. De peste 5 ani numai cu Zepelin am mers in vacanta si suntem extrem de multumiti.
Cristian Ivan
Cristian Ivan5 ani în urmă
Am platit inca din ianuarie avansul (50%) pentru o excursie in Portugalia in luna septembrie prin aceasta companie. In luna februarie am aflat ca sotia este insarcinata si ca atare nu mai putea efectua calatoria. Astfel am anuntat agentia sa mutam data excursiei sau sa ne returneze banii. Initial au acceptat mutarea datei, pentru care am si platit o diferenta, dar ulterior ne-au comunicat ca nu se poate si ne-au trimis diferenta inapoi. Mai mult, ne-au indicat sa discutam direct cu operatorul cursei aeriene. Dupa o serie ping-pong intre cei doi, ne-au cerut tot felul de documente adeveritoare, pentru ca in final sa ne spuna cu regret ca nu poate face nimic. In contractul standard scrie clar ca pana in septembrie beneficiem de un drept de cesiune a serviciilor (catre un tert), insa in practica ei spun ca nu au ce face. Cu toate ca puteau afla feedback ul intern inaintea mea, nu m-au anuntat niciodata proactiv. Ca atare, ii consider neseriosi si lipsiti de orice fel de transparenta. NU recomand!
Daniel Purece
Daniel Purece2 ani în urmă
Nota 10 pentru profesionalism, promptitudine si cele mai mici preturi.
Prima interactiune am avut-o cand am achizitionat un sejur in Egipt, pret foarte bun, s-a anulat din cauza Covid, am primit banii inapoi, mai putin 50 euro comisionul tour operatorului(asa era politica tour operatorului, deci nimic ce putea schimba agentia Zepelin).
Apoi cautand ceva hoteluri pentru All Inclusive Bulgaria am zis sa cer o oferta si la Zepelin, unde am cerut oferta la vreo 7 hoteluri.
Cel pe care l-am ales(Sunrise Blue Magic Hotel din Obzor(4 stele) pe care il si recomand) a avut cea mai buna oferta, fiind cu 500 de lei mai ieftin decat pe booking.
I-am contactat cu 3 zile inainte de plecare si totul a fost rezolvat prompt si profesionist.
Acolo ne-am hotarat sa mai stam o noapte in plus si si de aceasta data am avut parte de aceleasi servicii de calitate.
Am platit pentru noaptea suplimentara camera cu Sea View, din pacate cei de la hotel nu au mai avut si pana a doua zi Zepelin mi-a returnat diferenta de bani.
Eu personal am fost foarte multumit de colaborare si cu siguranta ii voi contacta si pe viitor.
Oana oana
Oana oana2 ani în urmă
Foarte multumita de serviciile lor , mereu mi-au raspuns prompt si mi-au gasit oferte foarte bune.
Colaborez de cativa ani cu ei si niciodata nu m-au dezamagit . Ps: Andreea mi-a raspuns uneori la mesaje si in afara programului si la ore mai tarzii desi nu era obligata sa o faca :)
Florentina Repede
Florentina Repede2 ani în urmă
Nu am reusit sa merg in vacanta cumparata din cauza pandemiei
Insa modul in care au solutionat situatia a fost extrem de satisfacator
Multumesc frumos!
Sper ca la anul vom apela din nou la ei
Locații recomandate