/Bucuresti/Agentie de turism

Galeria de Vacanțe

Piaţa Amzei 10-22, București 010345, România

Galeria de Vacanțe
Agentie de turism
4.9
29 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3VV+8W București, România
+40 21 313 5269
galeriadevacante.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Florea Anca
Florea Anca4 ani în urmă
Mi-a placut ca agentii stiu foarte bine destinatiile care le au in oferta. Chiar daca am gasit oferta online, intotdeauna mi-au raspuns la telefon si la email, nu m-au trimis sa caut poze si descrierii pe alte site-uri. Recomand cu caldura!
Вадим Юдин
Вадим Юдин4 ani în urmă
Am gasit oferta in aplicatia de last minute, pana am facut rezervarea pretul s-a modificat, dar cei de la agentie mi-au gasit o alternativa mult mai buna. Comunicarea este excelenta recomand cu incredere.
Minca Daniel Florian
Minca Daniel Florian4 ani în urmă
Trebuie sa mai lucrati la actualizarea ofertelor pe site, unele nu mai sunt disponibile cand vrei sa le rezervi. Cu toate acestea intotdeauna m-ati ajutat sa gasesc exact ce vroiam, si la pret si la calitate
Vlad bucurescu
Vlad bucurescu4 ani în urmă
Am gasit o oferta in aplicatia last minute de la aceasta agentie. Pana m-am decis sa o rezerv tariful s-a modificat, insa m-au ajutat si am gasit o alternativa mult mai buna. Am comunicat excelent, recomand cu incredere
Todireanu costantin
Todireanu costantin4 ani în urmă
Totul foarte ok, am gasit oferta, am platit, mi-au dat confirmarea si voucherul a doua zi. Va rog sa imi transmiteti ofertele de revelion.
Blaga Vasilica
Blaga Vasilica4 ani în urmă
Am primit oferte bune si consiliere profesionista. Rezervarea am facut-o online, iar la cazare nu am avut nici o problema. Multumim Galeria de Vacante.
Marina Burtan
Marina Burtan4 ani în urmă
Galeria de Vacante este o agenție cu suflet, unde se munceste mult pentru ca fiecare dintre noi sa aibă parte de vacanta visată. Am avut doar experiențe frumoase. Mulțumesc.
Jucarus Juc
Jucarus Juc9 ani în urmă
Sunt foarte seriosi, de increderi, am nimerit cu 100% orice recomandare primita de la ei. Acum cand imi planific sejurul nici nu mai stau sa caut destinatia/hotelul etc, apelez direct la Dl. Alex, stiu ca o sa-mi gaseasca ceva bun. RECOMAND!!!
Locații recomandate