/Bucuresti/Agentie de turism

Alltur

Bulevardul Carol I 50, București 020923, România

Alltur
Agentie de turism
4.3
150 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4P6+VM București, România
+40 21 310 1276
alltur.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ioana Lupascu
Ioana Lupascu2 ani în urmă
O firmă serioasă mergem cu firma Alltur de mulți ani și suntem foarte mulțumiți sunt serioși iar ghidul la mare înălțime felicitări pentru serviciile oferite
Hris I.
Hris I.2 ani în urmă
Recomand cu incredere. Domnul ghid este extraordinar. Soferul conduce prudent. Muzica de calitate in autocar. Singura neplacere vine din partea calatorilor care nu respecta programul si idicatiile ghidului.
Mihai-Catalin Pana
Mihai-Catalin Pana2 ani în urmă
Anulare rezervare . La 70 euro plătiți pt rezervare, mi-au returnat doar 20 euro. Judecați și voi !
Condițiile impuse la rezervare sunt împotriva bunului simț.
Eu personal nu recomand și cu siguranță nu voi mai apela la această firmă.
Andreea teodorescu
Andreea teodorescu2 ani în urmă
Ghidul a oprit in 2 benzinarii fara WC. A sugerat ca fetele care poarta salopete sa se dezbrace de tot in tufe ca sa isi faca nevoile.

Tot ghidul nu a numarat oamenii si a lasat un cuplu in benzinarie. Am dat 15 min cu spatele pe autostrada ca sa ii recuperam. Daca ne vedea politia, nu mai ajungeam acasa...
CeZar pesclevei
CeZar pesclevei2 ani în urmă
În vara aceasta am fost în Bulgaria cu Alltur (cu autocarul) și mi-a plăcut. Ghidul turistic Alltur a fost profesionist, comunicativ, bine informat și cu simțul umorului. M-am distrat pe tot parcursul călătoriei.
Sandu Lili
Sandu Lili2 ani în urmă
Totul a fost perfect. Și ghidul care nea oferim informații despre localităților prin care am trecut in Bulgaria, și șoferilor care a condus foarte bine, preluarea de la autocar și de la hotel a fost ok.
Mulțumesc!
Georgiana Cojocariu
Georgiana Cojocariu2 ani în urmă
Foarte bine organizati la partea de transport către Bulgaria.
Un singur minus pentru faptul ca nu s-au purtat măștile nici la dus nici la întors, dar asta tine și de oameni...
Mara Vaduva
Mara Vaduva2 ani în urmă
Update raspuns: toata lumea s-a conformat situatiei de pandemie in general, nu vad sensul lamentarii, fiecare dupa cum rezista si reuseste isi tine afacerea in picioare. Nu ma asteptam la acest raspuns total neprofesionist.
Obligativitatea legala este de a functiona la jumatate de capacitate pentru distantare regulamentara si purtarea mastii. Nu e un moft al turistului, evident, ci conformare cu legea.
________________

Sunt in total asentiment cu review ul anterior, al dnului Andrei Nicu Sirghei, in care se descria foarte bine atmosfera de transport Alltur. Iar cat despre raspunsul agentiei, DA, organizatorul si personalul e dator sa dea in primul rand tonul iar apoi sa se asigure ca toti pasagerii respecta regulile. (Asta s-a putut realiza la hotel, ca exemplu, cu mult mai multe persoane decat intr-un autocar).

In conditii normale totul ar fi fost bine dar in acest an in care cu totii ne conformam situatiei de pandemie, o organizare mai buna a locurilor din autocar era esentiala, cat si obligativitatea purtarii mastii (inclusiv de catre sofer si ghid). La transfer in Bulgaria pana la hotel a fost un maxi taxi full, la retur un autocar cu cateva persoane. Daca era invers, ce bine era. Tine de organizare.

Pentru cele mentionate, ar trebui sa dau nota minima dar pentru ca pe circuitul nostru atat tur cat si retur autocarul a fost plin pe jumatate si nu maxim cum spuneau alti calatori ca au ajuns in Bulgaria, ii las pe ei sa ofere nota meritata. Eu daca pateam asa, apelam la anpc.

Totusi, sper sa luati masuri fiindca e pacat de restul detaliilor. Faceti un efort si vom reveni cu drag.
Locații recomandate