/Arges/Agentie de turism

7 Cai

Namaesti, Nămăești 117811, România

7 Cai
Agentie de turism
4.5
343 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8426+9W Nămăești, România
+40 743 190 992
7cai.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: 8–20
Scrie o recenzie
Mihai Dobrin
Mihai Dobrin2 ani în urmă
Personal cu experiență, atenți la dorințele clienților. Caii sunt foarte cuminți. Copiii abia așteaptă să meargă în tabără.
Miruna Cizmas
Miruna Cizmas2 ani în urmă
Calare pe Cai Mari🐎!!

Ce poate fi mai relaxant decât la pas de trap, intr-o plimbare, pe creștet de dealuri, admirând spectacolul de culori pe care ni l oferă toamna, intr-o zi cu soare 🍂🍁🍃?!

A sunat destul de poetic, nu?!..., dar sunt sigura ca citatele poetice le puteți lua și din cărți, iar eu v-as fi mai utila cu niște sugestii concrete 😏

Cum si echitatia era in "My to do list" pentru anul acesta, am decis sa o bifez ☑
Am ales sa fac asta intr o zi de Toamna pentru a admira natura care în acest anotimp da tot ce e mai bun din ea ...
Sunt destule centre de echitație și la marginea Bucureștiului și chiar am fost la vreo 2 dintre ele, insa acum voiam ceva mai autentic, asa ca am ales centrul de calarie 7 Cai de la Namaesti( ii puteți găsi ușor și pe site).
Am făcut cea mai buna alegere !!!!!
Toată experienta a fost wowwww, am avut parte de o plimbare cu calul de aprox 3h prin mijlocul naturii ( prin pădure, poenite,creștet de dealuri...),atenție sporita din partea instructorilor, iar ca și BONUS am avut în program și o masa copioasa cu bulz și sunculita, sus la stana 🐑🐏.
După aceasta experienta mi-am încărcat bateriile pentru o luna întreaga🔋🔋
Simona Madalina Chirilă
Simona Madalina Chirilă2 ani în urmă
Nu recomand tabăra de copii!
Pericol de accidentare grava deoarece copiii nu sunt supravegheati in timpul liber.
Le-am trimis pe fetele mele in seria 22-27 august. Pe una am luat-o mușcată de cal aproape de artera femurală, cu hematom pe coapsă si fracturi la ambele mâini.
Nu au lipsit nici vărsaturile alimentare si diareea întrucât mâncarea a lăsat mult de dorit.
Nu există contract, regulament, punct de prim ajutor si am dubii ca organizatorii sunt persoane cu calificare si că au toate autorizațiile necesare pentru funcționare.
Deeaandreeaofficial Mirea
Deeaandreeaofficial Mirea2 ani în urmă
O experienta unica!
Va recomand sa incercati macar o data
Dan pare dur,dar este super si baietii sunt super atenti si rabdatori
Flueras Roxana
Flueras Roxana2 ani în urmă
Taberele echitatie sunt de evitat! Copiii sunt lasati fara supravegherea unui adult in preajma cailor, curatenia lipseste cu desavarsire, nu exista caldura, hrana oferita este saracacioasa, servita rece, nu exista niciun fel de activitati in afara orelor de echitatie, iar comunicarea cu organizatorii este inexistenta. Se trimit doar poze din timpul orelor de echitatie.
Glasu Alexandru
Glasu Alexandru2 ani în urmă
Super tare. Merită mers pentru o experiență unică. Se merge organizat pe traseu cu personal pregătit și se face instructaj pentru toată lumea.
Tractari Auto Constanta
Tractari Auto Constanta2 ani în urmă
Noi am nimerit intimplator intr-o zi in care am vazut pregatirile pentru excursie.Am nimerit la sedinta tehnica unde intructorul a prezentat cu mult umor dar profesional tehnica si tactica de lucru cu caii.Caii mi s-au parut bine ingrijiti si docili chiar haiosi.Rudi s-a remarcat ascunzindu-se dupa un stilp timp de 20-30 minute ca sa scape de incepatori.Am petrecut citeva zeci de minute foarte placute si instructive.Am fi si calarit dar venisem ca "pantofari" si nu eram pregatiti de o asa actiune.Recomand cu mare caldura.
V V
V V2 ani în urmă
Peisaje minunate,cai sunt f frumosi si cuminti,sunt și pt persoane care nu au mai calarit niciodata ,personalul amabil.Recomanf cu incredere
Locații recomandate