/Arges/Agentie de turism

Pensiunea Muntele Verde

Strada Piatra Verde 21, Slanic,Prahova, România

Pensiunea Muntele Verde
Agentie de turism
4.4
288 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7X22+XW Groșani, România
+40 786 344 843
pensiuneamunteleverde.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Octavian baltac
Octavian baltac2 ani în urmă
Serviciul excelent, conditii grozave.
Voi reveni cu siguranta la vara.
Multe facilitati: teren de fotbal, biliard, lic de joaca, piscina.
Camerele sunt mari si mobilate cu gust si cu lemn masiv.
Erina Dinu
Erina Dinu2 ani în urmă
Pensiunea isi are numele de la insusi Muntele Verde care se afla la scurta distanta de aceasta. Este mult spus munte, mai mult o roca in forma de munte al carei aspect este deosebit datorita culorii verzi date de aceasta, in special cand ploua. In apropiere este si Salina Slanic Prahova care poate fi vizitata.

Pensiunea are cateva locuri de parcare, spatiul din afara sa putand fi folosit in cazul in care acestea ssunt ocupate total. Detine o piscina cu sezlonguri si dusuri care nu poate fi accesibila oaspetilor pe timpul friguros (incepand cu luna Septembrie), dar acestia se pot bucura de o curte generoasa cu locuri de mancat afara si locuri de joaca pentru copii (tobogan, casuta, leagane, trambulina), multi pruni din care te poti servi daca ai pofta (si fac fructe delicioase), o casuta cu o masa de biliard si 2 de fussball, un teren de foitbal si loc de plimbare.

Camerele sunt spatioase, moderne, curate, dotate cu mini frigider, aer conditionat si detector de incendii.

La parter exista o sala de mese cu bucatarie unde se pot conanda mic dejun, pranz si cina, iar mancarea este acceptabila, am observat ca in weekend este ceva mai gustoasa fata de restul saptamanii :)

Noi am fost cazati intr-o camera cu pat king size si o canapea extensibila, dar nu am primit lenjerie de pat pentru canapea, deoarece am fost 2 adulti si 1 copil, aceasta fiind cobtra cost. Nu am beneficiat de caldura in prima seara (joi) si am fost nevoiti sa dam drumul la AC pentru a ne incalzi, ceea ce ni s-a parut de neacceptat. Am impresia ca au asteptat weekendul, atunci cand s-a umplut pensiunea, ca sa dea drumul la caldura si sa ne ofere mancare mai buna.
Nicolae
Nicolae2 ani în urmă
LOCATIA E SUPER, CURATENIA LA FEL.
Micul dejun consistent, insa portiile de pranz si cina GUSTOASE dar foarte mici.
Exista o mare problema cu mancarea, si anume ca nu poti comanda si altceva decat ceea ce ai comandat de dimineata pt pranz sau cina (portiile fiind mici am dorit sa mai comandam si altceva, insa nu se poate!!!!!).
Am mai avut o problema: apa nu urca deloc la etajul 2, iar in celelalte camere nu am avut apa calda 2 seri la rand !!!. Mentionez ca dupa discutia cu proprietarii, acestia ne au explicat ca a fost o problema regretabila cu pompa si ca recompensa pt neplacerea avuta cu lipsa apei calde de la dus nu am mai platit o noapte de cazare.
Exceptand problema cu apa, recomand locatia, mai ales ap 8 !!!!
Valeriu Alexandru
Valeriu Alexandru2 ani în urmă
Totul a început cu un refuz .Ca nu încălzesc ei pensiunea ptr. un cuplu/o camera.
Toamna/ iarna ,în afara sfârșitului de săptămână recomand hoteluri.
Ex Hotelul Roberto din Slănic sau altul .
Please copy this massage to your language to understand what I wrote using Google translate .
Nicoleta P
Nicoleta P2 ani în urmă
Pensiunea este curata si ingrijita. Privelistea superba. Parcarea proprie un mare plus. Piscina, teren fotbal, gradina, foosball, biliard, loc de joaca pentru copii, liniste.
Andre
Andre2 ani în urmă
Totul este minunat aici, cazarea, camera este f spatioasa si curata, confortabilă, mobila noua si eleganta. Peisajul este de vis, curtea superba, liniste multa. Mâncarea este f buna. In top locații pentru noi.
Robu Elena
Robu Elena2 ani în urmă
Pensiunea.are o locatie relativ ok,camere relativ ok si in rest nu se justifica banii dati nici pe masa nici pe cazare.Aceasta este cea de a doua postare,prima a trebuit sa o modific fiind somata de patron sa nu mai scriu minciuni despre pensiunea dumnealui.
O pensiune pe care nu o recomand.
Mihaela Patraulea
Mihaela Patraulea2 ani în urmă
Grozavă pensiune!
Camere spațioase, suficient loc de joacă pentru copii și de relaxare pentru adulți, piscină... Tot ce trebuie să aduci este dorința de a te relaxa. Și este de ajuns!
Locații recomandate