/Arges/Agentie de turism

Astra Transport

Strada Tudor Vladimirescu 54, Pitești 110196, România

Astra Transport
Agentie de turism
3.8
54 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VV2M+MH Pitești, România
+40 248 636 302
astra-transport.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Niculae neacsu
Niculae neacsu2 ani în urmă
Dau cinci stele pentru reclamă. Profesionalism și calitate lasă de dorit.Azi 07 Ianuarie 2022 am fost lăsat în stația de la Căteasca Sat Recea stația Recea pe jos de cursa de 10 și 30 minute de la Oarja .Eram singur în stație și șoferul nu a oprit.Un an mai bun vă doresc.
Theodora Georgescu
Theodora Georgescu2 ani în urmă
Claie peste grămadă, iar ce scrie pe site nu coincide cu ce se întâmplă în realitate. Maxi-urile circulă din 30 în 30 de minute, nu din oră în oră. Dacă sunați la numărul de pe site pentru a primi informații despre cursele ce pleacă din București, vi se va spune să mergeți până în parcare la Turbotequila să vedeți exact, fiindcă ei nu pot comunica cu dispeceratul din București. Pe bune?!
Tinculescu Silviu
Tinculescu Silviu2 ani în urmă
Praf si pulbere. Sun in centrala sa intreb de un telefon de contact dintr-un punct de lucru de-al lor si un plictisit ma pune sa caut pe Google... In plina pandemie mașinile merg pline ochi, asteptam jumate de ora sa plece la drum pt ca inca se afla in comunism si nu pleacă cu locuri libere...
Mada Madalin
Mada Madalin4 ani în urmă
Un șofer a fost pasiv la auzul ca unul din călători fuma in maxi taxi deși erau asmatici printre călători.
Mihai Dinu
Mihai Dinu6 ani în urmă
Nu mi se pare normal ca șoferii sa stea pe Facebook si whatsapp pe autostrada. Am plecat cu cursa din Pitești la ora 8 seara in data de sâmbătă, 21 Octombrie 2017. Poate il identifica managerii pe șofer
Robert Gadget
Robert Gadget2 ani în urmă
Astazi 7 iulie ora 12 am plecat din Pitești spre București soferul a stat tot timpul pe telefon, TikTok, FB, se uita la poze, isi număra banii dupa un timp stătea picior peste picior, fara centura, fara masca, aer conditionat dat pe minim. Evitați aceste bombe cu ceas 👎👎👎!!!
Denisa mateescu
Denisa mateescu2 ani în urmă
Un dispecer arogant care face legea, el spune cand pleacă un microbuz și când nu. Firma detine monopol în Pitești, motiv pt care călători devin bătaia de joc a dispecerilor și implicit, a patronilor. Urmează o sesizare la protecția consumatorilor.
Raisa ZARVA
Raisa ZARVA2 ani în urmă
Un dispecer foarte arogant care modifica ora de plecare după cum dorește și care nu are un desfășurător sau un program.
Locații recomandate