/Timis/Agent de catering

Restaurant Ialidi

parter, Aleea Lirei 4, Timișoara 300288, România

Restaurant Ialidi
Agent de catering
3.4
114 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q6FJ+R7 Timișoara, România
+40 734 607 610
restaurantulialidi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Elisabeta Kozak
Elisabeta Kozak2 ani în urmă
Am comandat de la ei prin Foodpanda. Tocmai am aruncat mancarea. Clatitele erau de consistenta cartonului. Si nu exagerez. Nu am reusit sa bag furculita si le tai cu cutitul. Desi miroseau ciudat, a snitele, untura sau carne prajita, mi-am facut curaj sa musc din ele. Gustul se potrivea cu mirosul.
Lup Emanuel Paul
Lup Emanuel Paul2 ani în urmă
O locatie placuta, ospatari amabili, perfecta pt diferite evenimente de familie, dar si pt o relaxare scurta!
Parcare generoasa!
Anca Toma
Anca Toma2 ani în urmă
Am comandat câteva zile in urma ciorba a la grec și pui cu fasole verde și desert. Când a sunat șoferul i-am explicat ca sunt in carantina cu Covid si ca trebuie sa lase la usa mâncarea și ca i-am pregătit dezinfectant și banii. Acesta a refuzat categoric. Domnișoara de la restaurant din păcate nu ii cunosc numele a fost extra drăguța și a rezolvat problema. A convins șoferul sa urce sa lase mâncarea la usa și a sunat din nou sa verifice dacă mi-a plăcut mâncarea și sa îmi ureze multă sănătate și însănătoșire grabnica. Vreau sa ii mulțumesc pe aceasta cale Domnișoarei și restaurantului pentru ca au avut grija sa ajungă mâncarea și au înțeles ca sunt bolnava. Comandați cu încredere de la acest restaurant .
Flavia Fortza
Flavia Fortza2 ani în urmă
Experienta groaznica :( Nu recomand deloc!! Nesimtirea personalului fata de client este ceva nemaivazut. Am comandat ceva si mi a venit cu totul altceva. Am sunat, doar la nr de comenzi raspunde cineva, sa spun ca s a gresit comanda, asteptam sarmalute, mi a venit un piept pui uscat. Adica doua, pt ca erau doua meniuri.Si la telefon mi a spus, "da, stiu, ni s a mai intamplat". Pai daca stiti, de ce nu faceti ceva sa rectificati?? Tot eu i am dat solutia de a confirma telefonic fiecare meniu daca se stiu cu probleme. Apoi mi a promis femeia de la telefon ca imi va trimite ceea ce am comandat...guess what..am asteptat 2 ore fara sa manacam nimic sa ne schimbe comanda și...nu a mai venit nimeni. Pt nesimtirea asta, meritati sa fiti inchisi curand. Zero respect si numai minciuni. Va rog, nu mai comandati de la astia ca nu merita.
Paraschiva Soare
Paraschiva Soare2 ani în urmă
Mincinoși! Vi se zice un meniu la telefon,vi se aduce altul. Daca ziceți că vreți să mergeți voi după meniu refuza, tocmai pt că în loc de porțiile promise, vi se aduce altceva și va mint că vi se da și desert nu vi se da absolut nici un desert. Punctualitate 0. Au ajuns cu 30 de minute întârziere pe un drum de 10 minute,motivând traficul, merită reclamați la protecția consumatorului pt publicitate mincinoasă. Am relatat ce mi s-a întâmplat azi, prima și ultima oară când am comandat ceva la acest "restaurant". Nu recomand nici la dușmani!
Claudiu Lăcătuș
Claudiu Lăcătuș2 ani în urmă
Prețuri foarte accesibile și meniuri variate zilnic. Au o gamă largă când vine vorba de mâncare și de poftele pe care le ai. Pizza, ciorbe și supe, salate și paste. Dimineața poți cere omletă și este delicioasă și o recomand. La fel recomand și sărmăluțele cu mămăliguță! Te lingi pe degete!
Din câte am înțeles au chiar și mâncare fast food, gen șaorma și kebab.
Pentru cei care sunt cazați la hotelul Moara cu Noroc, restaurantul este super accesibil și la îndemână, fiind exact la parter. Au deschis până la ora 12 noaptea.
Bruno Mark Huțiu
Bruno Mark Huțiu2 ani în urmă
Mâncare bună și sănătoasă, iar prețul, mai ales cu oferta de abonament, meniul zilei 20 de lei, e cel mai competitiv ce l-am găsit în 2 ani de comandat mâncare.
Darius Sabau
Darius Sabau2 ani în urmă
Cea mai oribila pizza pe care am mâncat o. Blatul este ca și un burete, între pizze nu exista nicio diferență sunt exact la fel. Cea mai neplăcută experiență pe care o poți avea.
Locații recomandate