/Prahova/Agent de catering

Grill-express Bușteni

Bulevardul Libertății 39, Bușteni 105500, România

Grill-express Bușteni
Agent de catering
3.9
784 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
CG6M+6Q Bușteni, România
+40 723 154 134
grill-express.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 8–22
Duminică: 8–22
Scrie o recenzie
Constantin Alixandroaie
Constantin Alixandroaie2 ani în urmă
Servirea este foarte rea. Am asteptat >60min. pentru 3 mici si pui cu cartofi.
Tacamurile aduse la masa murdare intr-un hal fara de hal, cand am cerut altele curate am primit si scuze ca "masina de spalat".
Masa murdara nici macar nu a dat cineva cu un servetel sa ia firmiturile de la clientii precedenti nu mqi zic de dezinfectat.
Am intrat din curiozitate pentru ca voiam sa mancam ceva, a gost o experienta foarte neplacuta.
Micii au fost ok, pentru ca au fost cumparati.
Puiul fad, fara sare fara nici un fel de aroma. Cartofii prajiti fara sare... este mancare mai buna la gust la orice KFC sau McDonalds. Daca vreti sa mancati pe fuga mergeti la penny peste strada si luati o pita un salam si niste tacamuri de plastic.
Cu toata seriozitatea nu le calcati pragul. Nu merita sub nici o forma. Daca nu isi schimba calitatea serviciului merita sa nu aiba nici un client.
Laura Ilie
Laura Ilie2 ani în urmă
17:30 plasez coamnda , 19:10 am sunat sa vad ce se întâmplă, răspunsul fiind "acum pleacă băiatul!" , 19:25 suna băiatul de la livrare spunând că nu știe unde este hotelul , cere locație pe WhatsApp în condițiile în care sunt cazat la hotel destul de cunoscut , 19:40 ajunge livrarea , mâncare rece , cartofi prăjiți uzi din cauza condensului din caserola , ceafa de porc negatita la mijloc , am cerut special mustar la mici și nu am primit . A fost prima și ultima dată când am comandat la ei! Daca s-ar putea da review fara stele ar fi al lor !
Catalin Marin
Catalin Marin2 ani în urmă
Am comandat o ciorba de legume care de fapt nu avea legume, era o latura, iar pizza quattro formaggi cu topping de bacon, mi s-au aruncat pe pizza 4 felii de caizer groase cat degetul, sos de rosii in loc de cel alb gran cucina, o bataie de joc!!
Speranța Neda
Speranța Neda2 ani în urmă
Mâncăm de ani de zile la Grill. Comandam de aici, uneori la ore la care nimeni nu mai livrează în Bușteni.
Ne place mâncarea de aici și preturile sunt accesibile. Un mare plus este faptul că dacă nu ai chef sa mergi pana la ei poți comanda mâncarea acasă.
Raluangeleyes
Raluangeleyes2 ani în urmă
Preturile sunt foarte bune, foarte accesibile, diversitatea retetelor este mare, ai de unde sa alegi, dar ar mai trebui sa lucreze la gust. Pentu gust si ingredientele folosite nota 3 din 5, de asemenea mancarea a venit pe rand. Eu am comandat ciorba de tarhon cu ciolan (ciolanul cu gust de kaiser sau sunca presata de supermarket, dar pt pretul ciorbei poate se justifica), sotul meu pizza quatro stagioni (blatul foarte bun, toppingurile cam slabe calitativ) si le-am mancat separat pentru ca pana venea pizza mancam ciorba rece.
De asemenea am mai luat un platou cald (e fix o portie de sarmale pentru nepretentiosi, cu mamaliga si o bucatica de carne, dar servite pe platou). Am luat si ciulama, aceasta din urma fiind cea mai buna la gust din toate preparatele dar nici aceasta de 5/5.
CrissMarrstea Unicorn
CrissMarrstea Unicorn2 ani în urmă
Cea mai bună mâncare. Cel mai bun desert.
Cea mai bună servire. Cel mai bun preț.
Radu Pantazi
Radu Pantazi2 ani în urmă
Un local excelent, mâncare bună la prețuri acceptabile.Recomand
Alexandra Grațiela
Alexandra Grațiela2 ani în urmă
Comanda prin glovo !!! Exact ca la porci legumele + niste cartofi cruzi . Pizza arata mizerabil se scurge ceva din ea + gustul care nu ai cum sa l explici .
Nu au nici macar o poza cu produsele in schimb un scor exagerat . Pentru o femeie gravida astea sunt boala curataaaa . Voi pune recenzii absolut peste tot !!! Imposibil asa ceva . Nu pot adauga poze !!!
Locații recomandate