/Prahova/Agent de catering

Hotel Marea Neagră

Calea Codrului 8, Sinaia 106100, România

Hotel Marea Neagră
Agent de catering
4.3
855 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
9G4Q+W5 Sinaia, România
+40 736 517 838
hotelmareaneagra.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Nedelcu Nicoleta
Nedelcu Nicoleta2 ani în urmă
Este un hotel pentru o familie cu copii "excelent" dar trebuie sa fiti atenti la incidente. Dulapurile de la sala de mese nu sunt securizate si unul din rafturi a cazut peste piciorul meu. Personalul foarte "amabil" nici nu a sarit in ajutor cu o fasa sau gheata nici macar nu au intrebat sunteti bine. " Recomand din suflet" acest hotel aveti siguranta maxima!
Cornytze
Cornytze2 ani în urmă
Este fantastic, foarte aproape de Castelul Peleș, camere foarte mari cu priveliște superba, mâncarea bună. Recomand.
Stefania burcea
Stefania burcea2 ani în urmă
Sejur confortabil, placut, am avut toate conditiile la un nivel superior! Camera spatioasa cu panorama splendida asupra orasului, mic dejun tip bufet suedez, mancare pranz/seara f buna. Cu siguranta, vom reveni!
Gavan Danut
Gavan Danut2 ani în urmă
Hotel ce corespunde prezentării de pe booking. Camere nu foarte mari dar suficient de curate astfel încât să nu regreți cazarea aici, personal amabil, foarte rigid cu privire la respectarea normelor anticovid dar felicitări pentru acest lucru. Locația este destul de mica dar cocheta, un bar ce a văzut și vremuri mai bune dar curat, preturi acceptabile pentru Sinaia. Masa foarte buna, preturi corecte, un domn ospătar deosebit de simpatic, școala veche dar cu stil, produse proaspete și cu o prezentare frumoasa. Per total, o locație frumoasa, peisaje deosebite, la maxim 500 m de Castelul Peleș.
Petrica Popa
Petrica Popa2 ani în urmă
Un loc minunat, deși retras, totuși aproape de parc, de castelul Peleș, de restaurant Cabana Schiorilor, la 10 min de mers pe jos de Telegondola Sinaia. Personalul foarte amabil, camerele curate, frumos decorate. Meniul restaurantului este variat, cu prețuri mai mult decât decente. La cazare, recomand cametele cu vedere la munte...etajul 3. Priveliștea e superbă. Ședere plăcută.
душкифп тфв фсшус
душкифп тфв фсшус2 ani în urmă
Buna seara,

Pot spune ca am descoperit acest hotel foarte aleatoriu in 2020 cautand disperat camere libere intr-o punte a bugetarilor, am sunat si majoritatea camerelor erau rezervate insa a fost gasita libera una la parter cu vederea in deal (parcare), neavand de ales am acceptat si am rezervat pentru 3 zile.
Cand am ajuns domnisoara de la receptie mi-a confirmat rezervarea si mi-a oferit fara nici o modificare in cost camera disponibila la etajul 3 cu vederea spre oras (perfect) parca 307 un gest frumos pe care il apreciez si acum, camera spatioasa curata ireprosabil, cocheta etc nimic de reprosat, mancarea gustoasa si gramajul per portie mai mult de rezonabil.

O intrebare pentru Marea Neagra 🙂
Exista vreo sansa sa ma cazez fara certificat verde?
Monica Corina
Monica Corina2 ani în urmă
Minunată ședere din toate punctele de vedere! Amabilitatea personalului, promptitudine, curățenie, mic dejun variat... Excelent!
Ps: D-na Nicoleta, copiii nu au ce cauta în sala cu dulapuri. Ei trebuie sa aștepte în mod civilizat pe scăunele, la masă. Educația copiilor cade în responsabilitatea părinților. Supravegherea copiilor e obligația părinților și nu a personalului hotelului.
Andrada Kovacs
Andrada Kovacs2 ani în urmă
Hotelul in stare buna, camera curata si cu mobilier nou. Micul de jun ar putea fi imbunatatit. Serviciul angajatilor nu e tocmai profesionist.
Locații recomandate