/Prahova/Agent de catering

Lacul Verde Resort

DN1A, Zahanaua 107593, România

Lacul Verde Resort
Agent de catering
4.6
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VW9H+GW Zahanaua, România
+40 755 055 051
laculverderesort.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–22
Marți: 12–22
Mirecuri: 12–22
Joi: 12–22
Vineri: 12–22
Sâmbătă: 12–22
Duminică: 12–22
Scrie o recenzie
Marian Hanganu
Marian Hanganu2 ani în urmă
E un loc rupt de peisajul împrejurimilor. Resortul e construit langa un lac pe care plutesc lebede albe și negre. Restaurantul are vedere la lac. Servirea e discretă, iar mâncarea este foarte bună. Am mâncat o supa de broccoli cu crutoane de gorgonzola, somon la cuptor in crusta de migdale și piure de cartofi dulci.
Raluca Chivu
Raluca Chivu2 ani în urmă
O locație absolut superba și perfecta, înconjurată de liniste. Un loc de vis, extrem de bine și atent îngrijit, amenajat cu bun gust și atenție pentru detalii. Domeniul este plin de vegetație iar lacul desăvârșit de foarte multe lebede care te încântă oriunde mergi în resort. Camera în care am stat din Vila King este extrem de spațioasă și luminoasa, foarte mult spațiu pentru depozitare, patul confortabil, baie cu dus și cada, spațiu de relaxare, balcon cu vedere la lac. Toate dotările de calitate premium. Personalul este foarte amabil și disponibil pentru oaspeții sai. Restaurantul de nota 10 și servire și mâncare. Ireproșabil.
Grigore Danciu
Grigore Danciu2 ani în urmă
Locatia arata f bine, mancarea e buna desi a fost cam mult ulei/unt pe pieptul de pui la gratar. Am asteptat 1h10min sa vina felul principal si apoi inca 20 de min sa vina desertul
Cristina Sorescu
Cristina Sorescu2 ani în urmă
Un loc minunat pentru relaxare. Lacul este într-adevăr verde 😊. Restaurantul chiar pe malul lacului, se auzea susurul cascadei, artificială cred, lebede albe și negre, minunat. Mâncare foarte bună, frumos prezentată și servită într-un timp corect. Curat, elegant, revin cu plăcere.
Liliana Firiceanu
Liliana Firiceanu2 ani în urmă
Am citit pe net despre acest loc și mi-am dorit să-l vizităm.
După ce am văzut Zimbrăria Neagra ne-am propus să luăm masa în acest loc. Am parcurs peste 30 km și aici surpriză: la poartă era un băiat care aștepta oaspeții de la un eveniment privat, intrarea nefiind permisă altor vizitatori 😒.
Nu spun că este imposibil, dar nu am găsit pe site-ul lor acest lucru, dacă știam că sunt astfel de situații ne-am fi interesat înainte.
Scriu această recenzie, nu pentru a evalua locația-pe care nu am văzut-o, ci pentru ca să nu pățiți ca noi și dumneavoastră!
Adriana Stan
Adriana Stan2 ani în urmă
Foarte aglomerat de fiecare data de câte ori am fost.
Marta Dumitrescu
Marta Dumitrescu2 ani în urmă
Intreaga locatie este foarte placuta: lacul cu lebede si rate, alei pentru o plimbare linistita, restaurantul cu o atmosfera calda, cu tot ce ai nevoie, cu personal amabil, cu mancare gustoasa si plating atragator. Locatia are si posibilitatea de cazare, in 2 vile luxoase.
Ne-am simtit bine de fiecare data cand am fost acolo.
Cristina O
Cristina O2 ani în urmă
Locatia superba, chiar daca este iarna totul in curte este foarte ingrijit! La restaurant mancarea buna, insa am asteptat putin cam mult, probabil pentru ca aveau o masa mai mare in acelasi timp.
Locații recomandate