/Iasi/Agent de catering

Casa cu brazi

Strada Stejar 3, Iași, România

Casa cu brazi
Agent de catering
3.7
180 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5J74+49 Iași, România
+40 740 231 537
casacubrazi.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bogdan Grosu
Bogdan Grosu2 ani în urmă
Deci acesta locatie nu poate fi catalogata ca si restaurant. E o locatie gen impinge tava care daca vrei sa servesti ceva in interior la o masa trebuie sa fii imbracat bine (iarna bineinteles) pentru ca nu au caldura. De mancare ce sa zic daca s-ar pune si un pic de suflet, pasiune si interes, cu siguranta ar iesi mai buna.
Anca Pustianu
Anca Pustianu2 ani în urmă
Profesionisti in adevaratul sens. Va multumesc din suflet
Constantin Buleandra
Constantin Buleandra4 ani în urmă
O locatie extraordinara, cazare in spatii generoase, curatenie la superlativ, gazde super amabile, mancare "ca la mama acasa". Un colt de rai unde te poti relaxa si unde te poti incarca cu multa energie.
Diana Ionela Nimirceag
Diana Ionela Nimirceag4 ani în urmă
Personalul lasa de dorit, mancarea e nesarata si iti este aleasa dupa criteri ( gen, cat mai mica bucata de carne, cat mai arsa, cat mai nefacuta). Sincer cand am intrat se comporta de parca am intrat sa i fur ceva, si nu sa i fac vanzare.
Am platit pe o portie de piure cu snitel de pui, castraveti murati si o portie de cartofi prajiti cu 4 mici, mustar si paine 70 de lei.
Cu banii astia mergeam la un restaurant si imi mai ramaneau si bani.
Nu recomand!!!
Andreeas Saeerdna
Andreeas Saeerdna4 ani în urmă
Îmi pare rău că nu pot da mai puțin. Este inadmisibil cum arata acest"restaurant"in 2020,zici ca ești în epoca primitiva. Bateria de la baie ruginita în totalitate, mâncarea sub orice critica, mizeria din bucătărie îți dă fiori! As recomanda cu căldură vizita DSP acolo, servicii și produse alimentare sub limita bunului simt.
Ionutz Babanu
Ionutz Babanu4 ani în urmă
Vreau sa multumesc enorm personalului desemnat, care a participat la praznicul din satul Rediu Tatar , ptr. profesionalismul de care a dat dovada, totul exemplar si ca la carte 5 stele.... vreau sa multumesc si bucatarilor o mancare fff buna.. Recomand cu mare drag...
Irina Asandei
Irina Asandei4 ani în urmă
Am fost la Casa cu brazi pentru o masă de comemorare. Am fost mulțumită de meniu și de solicitudinea și bunăvoința personalului de serviciu.
Apreciez că sala este construită în jurul unui pin mare.
Eduard simionescu
Eduard simionescu5 ani în urmă
La casa cu brazi dai peste niste oameni cu suflet cald , care atunci cand ai nevoie de ajuta sa treci mult mai usor peste probleme . Acolo simți cum problemele iți sunt rezolvate cu o mîncare cum cred ca nicăieri nu o gasesti , cu o ciorba foarte gustoasă, cu un felul al doilea deosebit de gustos si eventual un desert asa cum numai la mama mai mâncai , delicios .
Locații recomandate