/Iasi/Agent de catering

Restaurant Moara de Foc

Șoseaua Moara de Foc nr. 1A, Iași 700536, România

Restaurant Moara de Foc
Agent de catering
4.1
3 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5HF2+HP Iași, România
+40 751 220 925
moaradefoc.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Anastasia Cantoreanu
Anastasia Cantoreanu2 ani în urmă
Servicii jalnice..Comanda trimisa prin food panda, am fost sunata si anuntata ca nu au meniul zilei (parte din comanda), le spun ca anulez. Au acceptat comanda inainte sa verifice ca au produsele si totul e ok. Nu reuseau dupa jumatate de ora sa anuleze comanda. Pana la urma au zis ca au totusi meniul zilei si am acceptat asa doar sa nu-mi mai bat capul. Livrarea tot ei au facut-o. Cica livrare la ``domiciliu``, a iesit prietenul meu la strada mare ca nu gasea livratorul blocul. Daca vreti mancare fara nervi la pachet va recomand sa cautati alt restaurant. :)
Mariana Chirosca
Mariana Chirosca2 ani în urmă
Nu recomand comenzile la domiciliu!!! Nu mai are rost sa dau detalii.. nici macar o stea nu merita!
Iar raspunsurile proprietarului sunt total pe langa situatiile intampinate de clienti. Scuzele astea la infinit nu au valoare, schimbati-va bucatarul si nu mai trimiteti mancare facuta aiurea! NU RECOMAND!
Alexandra Olariu
Alexandra Olariu2 ani în urmă
Mâncarea absolut delicioasă și personalul extrem de amabil și pregatit pentru orice situație! Comand des și acasă. De la meniul zilei la platouri de peste 5 ani și cu siguranța nu voi schimba restaurantul. Sunteți cei mai tari!
G Adrian
G Adrian2 ani în urmă
Am comandat acum un meniu, pe site apare ciorba de perisoare cu fasole cu afumatura.

Am primit ciorba de pui cu hamsii cu mamaliguta plus muraturi plus ardei iuti. O combinatie excelenta.

M-ati pierdut ca client.
Andreo 2
Andreo 22 ani în urmă
Dupa parerea mea, este un restaurant destul de ok: personal amabil, atmosfera placuta, bai igienizate cat de cat iar mancarea destul de buna. Desi foarte multi si-au luat teapa cu meniurile, ca de exemplu daca vreti o salata moara de foc (de la ei) nu cred ca o sa o mai vreti, 10% salata si restul carne si aruncate cateva legume la misto, la fel si cu alte meniuri.

Preturi accesibile desi la mancare ar trebui sa ofere mai multa atentie in comparatie cu un botez de langa, sincer.

Tot acolo sunt 10 "șefe", unele iti zic ceva altele zic altceva. Nu te mai intelegi cu nimeni desi important este ca te distrezi cat de cat, am data asa de multe stele mai mult pentru chelnerul amabil si respectuos care ne-a mai ridicat impresiile fata de restaurantul in sine.
Haine 90s
Haine 90s2 ani în urmă
Totul la superlativ. Meniul zilei foarte bun și foarte multă mâncare. Gustos, locația primitoare. Merg in pauzele de la munca tot timpul, foarte relaxant. Felicitări!
Cristina Manuta
Cristina Manuta2 ani în urmă
Am veniti pentru laudata pizza de la moara de foc insa aceasta a venit cu aluatul semicrud si cu ingrediente alterate, care aveau gust de invechit.
Mesele erau murdare de resturi de mancare de cine stie cand.
Servirea lasa si ea de dorit, comenzile vin foarte greu iar chelnerii trateaza clientii cu indiferenta.
Andreea Popa
Andreea Popa2 ani în urmă
Mi-am făcut toate evenimentele importante din viața mea aici și la Agrement Victoria. Nu am ce să reproșez, totul exact cum mi-am dorit. Mâncarea extrem de bună, personalul extrem de atent și înclin in fața domnului Cristian. Cele mai frumoase evenimente, ne vedem in August, din nou!
Locații recomandate