/Iasi/Agent de catering

Restaurant Cotnari

Bulevardul Socola 16, Iași 700186, România

Restaurant Cotnari
Agent de catering
4.1
794 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4HXR+3H Iași, România
+40 745 454 742
restaurantcotnari.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–22
Marți: 9–22
Mirecuri: 9–22
Joi: 9–22
Vineri: 9–22
Sâmbătă: 9–22
Duminică: 9–22
Scrie o recenzie
Sorin Andras
Sorin Andras2 ani în urmă
Super servirea, super meniul, nota 10 pentru clătitele cu ciuperci. Merita vizitat, doar e în drum la mulți.Cereți clătitele alea cu ciuperci și cu sos alb deasupra, sunt un deliciu.
Nicoleta Axinia
Nicoleta Axinia2 ani în urmă
Atmosferă plăcută, muzică bună, mâncare bună. Recomand
Delia Gospodaru
Delia Gospodaru2 ani în urmă
Pizza e super buna, la fel si hamsiile. Pe partea de bucatarie, nu stiu cum se nimereste, dar niciodata nu au toate cele din meniu. In rest, sunt ok.
Romanescu Ștefan-George
Romanescu Ștefan-George2 ani în urmă
Un restaurant superb! Mâncarea este delicioasă, personalul este foarte de treabă, și primești senzația de restaurant de lux. Recomand!
Agency Media Services Marketing Advertising S.R.L
Agency Media Services Marketing Advertising S.R.L2 ani în urmă
Mancare buna ca la mama acasa, servire ca pe vremuri si o pizza greu de egalat in oras pe langa celelalte bucate traditionale.
Ovidiu Pop
Ovidiu Pop4 ani în urmă
Excelent totul, ca de obicei. Mulțumim doamnei Mihaela pentru ospitalitate!
Daniela Popescul
Daniela Popescul4 ani în urmă
Deoarece pizza Il Capriccio este foarte bună, comandăm destul de frecvent - o recomand cu mare încredere, însoțită de sos, care este și el foarte bun. Am făcut însă greșeala sa mergem la fata locului (Restaurant Cotnari) într-o seara. Pe lângă aspectul de local din vremea comunismului, cu o renovare superficiala în anii 90 + amplasarea și mirosul băii, am avut probleme mai serioase. Meniul e mult exagerat fata de oferta reala - asa ca abia din a treia încercare, copilul a comandat și primit o Fanta. Bautura era însă expirata de 2 luni, schimbata la gust și cu depuneri pe fundul sticlei. Când am cerut sa ne fie schimbata, chelnerița nu a gasit nimic neexpirat în frigiderul din care o luase. Salata bulgărească pe care am comandat-o eu era făcută după o rețetă foarte romaneasca, departe tare de ce ma așteptam. Nu s-au formulat nici un fel de scuze.
Oana Sandulache
Oana Sandulache5 ani în urmă
Un loc frumos si primitor 🤗🤗🤗 mancarea super si servita de personal foarte priceput..o sa mai venim cu drag cand ajungem prin zona😊
Locații recomandate