/Galati/Agent de catering

Casa Românească

Strada Alexandru Ioan Cuza nr. 52, Galați 800216, România

Casa Românească
Agent de catering
4
617 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3Q5+59 Galați, România
+40 775 332 380
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–23
Marți: 9–23
Mirecuri: 9–23
Joi: 9–23
Vineri: 9–23
Sâmbătă: 9–23
Duminică: 9–23
Scrie o recenzie
Lyudmyla Dimitriu
Lyudmyla Dimitriu2 ani în urmă
Jalnic, am facut comanda si nici după 3 ore nu a venit mâncarea!
Rușine!!!
Anisoara Moisiu
Anisoara Moisiu2 ani în urmă
Ne am simtit minunat.Mancare foarte buna,atmosfera placuta. Servici de calitate.oameni primitori si o locatie superba.Revenim cu drag !
Daniela Tudosa
Daniela Tudosa2 ani în urmă
Am avut un botez acolo. Personalul plăcut dar mâncarea meniul ales a lăsat mult de dorit pâinea oribila reîncălzita, veche, carnea la fel reîncălzita și tare nu reușesc sa o mănânci. Ordioful fără gust preparatele. Pentru meniul care a costat 150lei e de plâns. Singurul lucrul bun a fost vinul și ospătari drăguți care își făceau cum trebuie munca. Dezamăgită știind ca am mâncat acolo ca și client și am mâncat bine.
Leo Leon
Leo Leon2 ani în urmă
Jalnic. Dezamăgitor. Nici măcar o ceafa la grătar și cartofi prăjiți nu sunt în stare sa facă cum trebuie. Cartofi absolut cruzi, ceafa reîncălzita și uscata, vai de mama ei, aproape arsa, de nu puteai sa o tai cu cuțitul, pâinea servita acra. Ceri desert, și după ce aștepți mai bine de jumătate de ora, vine și îți spune ca nu are acel desert. În condițiile în care, în toată locația erau doar 2 mese de clienți. Sfatul meu prietenesc: orientați va spre alta locație. Nu se merita nici timpul pierdut, nici banii cheltuiți.
Stefan Blaj
Stefan Blaj2 ani în urmă
Foarte proasta! Am fost 12 persoane și am făcut. Comanda de 6 ciorbe de burta (și a aduso după o ora și cruda) și 6 ciorbe de perișoare și foarte reci plus cartofi prăjiți pt un copil care cred ca a fost refolositi cu o seara înainte ( chiar nu se puteau manca) Va rog sa luați masuri de rigoare MULȚUMESC ANTICIPAT!!!
Ana Serban
Ana Serban5 ani în urmă
O locație rustică si cu un meniu diversificat pt toate gusturile! Muzica live ,de cea mai bună calitate și personal de excepție!
Condilia Marcu
Condilia Marcu5 ani în urmă
Un local foarte frumos ,in stil tradițional, care încântă sufletul și ochiul .Alături de formația ,,Romantic,,uiți de timp și spațiu.Meniul este extraordinar ,personalul foarte atent cu clienții.Vă recomand cu încredere!
Florin Matei
Florin Matei5 ani în urmă
Din păcate, așezarea meselor foarte aproape una de cealaltă crează disconfort clienților. Muzica e ok, mâncarea ok, personalul amabil. Doar spațiul e problema. Prea îngrămădite mesele.
Locații recomandate