/Galati/Agent de catering

Restaurant Gamberetti

Str. Brailei 163 Bis (17,02 km, 800402, România

Restaurant Gamberetti
Agent de catering
4.4
419 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2HM+4G Galați, România
+40 771 412 538
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Ciprian Dinca
Ciprian Dinca2 ani în urmă
Multumim Restaurant Gamberetti pentru petrecerea de Minirevelion care a fost mai mult decat excelenta. Personalul foarte atent si draguț, mancarea deosebit de gustoasa, muzica pe gustul nostru, totul la superlativ . Ambianta pe care o creeaza locatia este una deosebita. Te face sa te relazezi si sa uiti de toate problemele cotidiene. Inca o data multumim ! Vom reveni cu siguranta ! Mult succes in continuare !
George Ciobotaru
George Ciobotaru2 ani în urmă
Aveam așteptări puțin prea mari cred .
Am avut parte de doua ospătărițe , prima domnișoară nu știa să răspundă la nici o întrebare sau sa recomande ceva din meniu .
A doua domnișoară a fost super , cred că ea a scris meniul !
Mâncarea ok pot spune , nimic wow .
Nicoleta Dimofte
Nicoleta Dimofte2 ani în urmă
Restaurantul are un decor reușit, un meniu variat, 2 chelnerițe pe care le-am apreciat enorm pentru atenție și rapiditate, dar mai ales pentru atmosfera creată cu muzica live.
Mâncarea ... are nevoie un upgrade.
Dora Irimia
Dora Irimia2 ani în urmă
Minunat! O atmosfera boema, calda...
Mancarea excelenta, servirea impecabila, muzica fina si de calitate...
O seara perfecta!!!!
Florentin ursache
Florentin ursache2 ani în urmă
Astazi 18.08.2021 ora 19.26 am dat o comanda la dumnevoastra,am primit o la ora 20.26 de cartofi cu parmezan,si 2 portii de creveti crocanti.Cartofii plini de ulei facuti de cateva ore ,parmezan NU si dimensiunea max a cartofilor 2 cm. Adica resturi,Crevetii arsi,fara gust necondimentati deloc.Daca va dau o stea sa stiti ca e mult,meritati 0 cu felicitari si o sa impartasesc la toata lumea si in presa calitatea dumneavoastra !
Er ror
Er ror2 ani în urmă
Am editat partea cu medalia - ma bucur ca era doar cel care promova vinurile - trist totusi ca in intreg meniul am gasit un singur vin demidulce, restul optiunilor fiind strict sec si demisec. Am mancat doua feluri diferite, la ambele au fost lucruri ce aratau lipsa de atentie sau interes fata de rezultatul final. Servirea excelenta si atmosfera creata de Dudu si Hippie au compensat insa atat de mult incat in loc de doua stele cat as fi acordat pentru modul in care a fost gatita mancarea (scarita era de fapt cam negatita, cartofii putini iar ceea ce in meniu purta denumirea de salata era o lingura - culmea - foarte buna!) Am ales sa acord 4 stele. Cu siguranta insa ca nu voi mai reveni!
Marilena cristachi
Marilena cristachi2 ani în urmă
Am comandat risotto cu fructe de mare si mix grill fructe de mare. Am primit un pilaf cu fructe de mare iar grill-ul avea fructele de mare cauciucate, calamarul nu era curatat bine. Atmosfera, în schimb, foarte plăcută, formația de cinci stele. Nu voi mai reveni.
Adi
Adi2 ani în urmă
Am comandat pentru prima (și ultima) dată la dumneavoastră și comanda a venit cu produse lipsă. Am sesizat telefonic problema și am fost asigurat că se va rezolva dar am rămas cu banii luați pe nedrept. Păcat că politica dumneavoastră de business nu include și respectul față de client.
Locații recomandate