/Galati/Agent de catering

Șantierul Naval Damen

Strada Alexandru Moruzzi 132, Galați, România

Șantierul Naval Damen
Agent de catering
4.2
711 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3VQ+GW Galați, România
+40 236 307 230
damen.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–16
Marți: 7–16
Mirecuri: 7–16
Joi: 7–16
Vineri: 7–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marian Ruxandari
Marian Ruxandari2 ani în urmă
Salut este o locație doar destinat muncitorilor.
SORINA Z
SORINA Z5 ani în urmă
A fost minunat sa vad cum arata un santier naval si cum iau nastere proiecte de nave "gigantice", imense. Nu este nici pe departe o munca usoara sa lucrezi in acest domeniu. Cred ca e mai greu decat in aviatie si ma refer la conditiile de munca. Cei din aviatie asambleaza avioanele in hangar. O parte din cei de la santierul naval lucreaza in hale imense care nu se pot incalzi ci doar ii protejeaza de intemperii, pe cand ceilalti lucreaza afara la doc sau la viitoarele nave de pe langa hale. Asta este munca navalistilor, asa se desfasoara ea pt ca navele sa capete contur si sa poata naviga in mana unor capitani de vas. Respect muncii lor!
Gabriel Florea
Gabriel Florea6 ani în urmă
Ziua Navalistului care este pe 15 August,s-a ținut pe 19 August 2017.Frumoasa organizare,muzica buna,printre ei și Ansamblul folcloric "Doina Covurluiului" din Galați,HORA...și alți interpreți de muzică ușoară.Mici,bere și voie bună.FELICITARI TUTUROR NAVALISTILOR.
Ionel Lipsa
Ionel Lipsa6 ani în urmă
Un loc deosebit și cu tradiție la malul Dunării
Costache Nada
Costache Nada2 ani în urmă
Vreau să să fac o sesizare despre niște gunoaie care sunt la conducerea SNG puși pe pile cA meserie 0 la nivel de conversație știe numai să :Iordache Daniel se poartă ca un prost și țipă la muncitori ca un discreirat și nimeni nu vede .Oprișan Marius înjură personalul muncitor și se poartă ca un bolnav mintal,Geta Buhoci altă bolnavă mintală care nare ce căuta la conducere,iar mincinosul și cumrva șantierului Morarul Dniel este biografia și nivelul ȘNGD.Și nu mă las până nu se face dreptate.
Tractari Auto Constanta
Tractari Auto Constanta2 ani în urmă
Se poate si mai bine la capitolul investitii pentru cei care lucreaza acolo si la drumurile de acces din interior si din exterior(totusi exista pirghii sa se faca presiuni asupra primariei sa repare si drumul extern de acces).
Carmen Crăciun
Carmen Crăciun2 ani în urmă
Lansarea unui vapor, mult efort și pricepere...
Neculai cristea
Neculai cristea2 ani în urmă
Fiind năvălist pensionar am fost sa depun o cerere pt acordarea de grupa conform legii 188/2020.
Locații recomandate