/Galati/Agent de catering

Alltime Bistro

Str. Siderurgistilor, Nr. 9, Bl. PS2, Galați 800478, România

Alltime Bistro
Agent de catering
4.4
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2HF+QJ Galați, România
+40 728 857 432
alltimebistro.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–22
Marți: 11–22
Mirecuri: 11–22
Joi: 11–22
Vineri: 11–22
Sâmbătă: 12–22
Duminică: 12–22
Scrie o recenzie
Traian-Sergiu Gavrilă
Traian-Sergiu Gavrilă2 ani în urmă
All Time Bistro este un restaurant pe care l-am vizitat mereu cu plăcere. Mâncarea este excelentă din punct de vedere al calității, cantității și a prețului. Recomand cu mare drag!
Anca
Anca2 ani în urmă
O locatie frumoasa, cu bun gust. Mancarea buna, portii generoase. Angajatii foarte politicosi, atenti, isi fac bine treaba. Destul de aglomerat si in timpul saptamanii, cel putin pe timpul verii, deci e indicat sa faceti rezervare pentru a nu constata cand ajungeti ca nu sunt mese libere. Un dezaalvantaj ar fi lipsa locurilor de parcare, sunt doar cu plata.
Papanasii, un deliciu!
Gabriel Marin
Gabriel Marin2 ani în urmă
O locație cu un design deosebit, mâncare foarte gustoasa, un șef bucatar recunoscut în ale gastronomie, servire servicii ireproșabile.
Recomand cu încredere!
Ps: meniul zilei ~5 euro felul 1 și 2 + cafea premium Vescovi sau un pahar de vin🍷☕️
Gabriela Maxim
Gabriela Maxim2 ani în urmă
Mâncare foarte bună și personal bun.
Doamna care ne-a servit (Ana) a fost drăguță, amabilă și cu multă răbdare, ne-a recomandat cele mai bune produse din Alltime Bistro de care nu am fost deloc dezamăgiți.
Mulțumim pentru tot,o să revenim...
Denisa Halus
Denisa Halus2 ani în urmă
Pizza Margherita parca adusa din Italia. Atmosfera este una primitoare, calda iar oaspatarii minunați!
Andreea Mihaela
Andreea Mihaela2 ani în urmă
O locație excelentă, frumos amenajată. Personalul este bine pregătit, amabil și cu bun simț. Mâncarea este excepțională atât din punct de vedere al calității, cât și al cantității sau a prețului. Bonus: mâncarea este așezată în recipiente aparte, lucru care aduce un plus valoare acestei locații. Recomand cu încredere și căldură!
Mirela Deleu
Mirela Deleu2 ani în urmă
Chessecake-ul comandat avea blatul tare ca piatra, crispy-ul de pui era crud si o portie de tiramisu a venit cu surprize: o bucatica de plastic. Nu stiu daca doar la masa noastra au fost astfel de probleme, dar m-a dezamagit destul de tare...
Eduard Glavan
Eduard Glavan2 ani în urmă
CEA MAI PROASTĂ PIZZA LIVRATA LA DOMICILIU.... O INCOMPETENTA DIN TOATE PUNCTELE.... PIZZA RECE.... BLATUL ARS ÎN PROPORȚIE DE 20% NU SPECIFICĂ DENUMIREA PIZZEI... LA O COMANDĂ NAI MARE.... NU SE DEOSEBEȘTE SOSUL PICANT DE CEL DULCE... SUNTEȚI VARZĂ... NU RECOMAND CELOR CARE Doresc O PIZZA BUNĂ
Locații recomandate