/Calarasi/Agent de catering

Restaurant Dumbrava

PARC DUMBRAVA, Strada Eroilor, Călărași 910022, România

Restaurant Dumbrava
Agent de catering
4.4
805 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
58RF+PV Călărași, România
+40 724 341 055
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–23
Marți: 9–23
Mirecuri: 9–23
Joi: 9–23
Vineri: 9–23
Sâmbătă: 9–23
Duminică: 9–23
Scrie o recenzie
Alin Snacky
Alin Snacky2 ani în urmă
Loc placut si primitor dar bucataria nu ma dat pe spate ....sa spun într-un fel.
Oana Matei
Oana Matei2 ani în urmă
PERSONALUL LASĂ DE DORIT! STAI 20 DE MINUTE PÂNĂ VINE UN OSPĂTAR SĂ IA O COMANDĂ!
Constantin Iancu
Constantin Iancu2 ani în urmă
In pandemie era un restaurant OK, acum a devenit o spelunca. Chelneri neglijenti, una comanzi, alta primesti. Mesele ne-ingrijite si ne-debarasate la timp. In lipsa de altceva, merge, dar daca va doriti un loc select, nu va recomand
Viorel pascu
Viorel pascu2 ani în urmă
Mancare gustoasa, preturi rezonabile, servire buna, locatia superba, design-ul restaurantului de bun gust, parc in apropiere, intr-un cuvant vom reveni cand se va ivi ocazia.
Cristina Morariu
Cristina Morariu4 ani în urmă
Este prima dată cand vizitez acest restaurant din recomandarea altora si mi s-a părut frumos înăuntru dar "cele de la bucătărie lasă de dorit ". Am cerut o "tigaie picantă cu legume caramelizate" şi mi s-a adus o tigaie cu carne de porc veche şi legumele arse . Ruşine "bucătăria" .îmi pare rău dar a-ți pierdut din start 12 clienți. Nu mai vom vizită acest restaurant dar nici nu o să-l l recomand la altcineva. Gândaci pe tavan.
Dor Calator
Dor Calator5 ani în urmă
Un restaurant cu mancare foarte buna, ciorbele gustoase si bune, dar cel mai mult am apreciat pastrama de oaie, care este exceptionala, servirea ok, au terasa cu foarte multe mese. Ptr cei care merg la Bulgari putet-i lua in calcul aceasta locatie ptr a opri, daca aveti si copii mici cu voi datorita faptului ca unde se afla restaurantul este un parc enorm cu un loc de joaca cu topogane si tot ce si-ar dori cei mici ptr a se dezmorti putin dupa drumul lung.
Alexandru Adrian Toroiman
Alexandru Adrian Toroiman5 ani în urmă
Ciorba de bruta buna. Dar acest lucru trebuie să fie tochitura. Ospătar "cică" când mâncăm ciorba a adus si felul 2 să se pună câteva muste pe farfurie până terminăm de mâncat ciorba. Ce sa zic evitați dacă puteți sau doar ciorbă. Sunt si ospătari buni dar sunt și .......
Marius Filon
Marius Filon2 ani în urmă
În mod ciudat, meniul zilei(i-auzi cum se numește, meniu), nu cuprindea și o amărâtă de chiflă, ce ne-a fost taxată separat. Pe bune? Oare cât costă acea amărâtă de chiflă? În cei 25 lei cât costă meniul ăla, ponderea chiflei oare cât să fi fost?
Jenant!
Locații recomandate