/Calarasi/Agent de catering

Pizzeria Tempo

Strada Cornișei 50, Călărași 910137, România

Pizzeria Tempo
Agent de catering
4.4
460 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
58X8+RJ Călărași, România
+40 729 320 899
pizzeria-tempo.webnode.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 8–22
Duminică: 8–22
Scrie o recenzie
Raducea Iuliana
Raducea Iuliana2 ani în urmă
Portie de 420 grame in meniu, mi s a livrat 312. La sesizarea mea mi s au aduc in bataie de joc inca 70 de grame..dupa vreo 30-40 de min...in plus au fost si nepoliticosi in legatura cu sesizarea. Nu recomand..
Constantin Iancu
Constantin Iancu2 ani în urmă
Acceptabila, pentru cei fara nici o pretentie. Preturi medii, calitate joasa
Ninel Mihai
Ninel Mihai2 ani în urmă
Cea mai buna pizza, recomand cu încredere!!!!
Gianina Silaghi
Gianina Silaghi2 ani în urmă
Mâncarea foarte bună, servirea ok, terasa este bine plasată. In schimb minusul este la toaletă: miros a mucegai, fără aerisire, sunt toate vechi , baia este turcească, iluminat slab, o singura toaletă ,foarte îngustă .
Bogdan Tudor
Bogdan Tudor2 ani în urmă
Dezamăgit... Servirea ireproșabilă însă la partea de mâncare am avut o experiență neplăcută.
Am comandat 2 pizza și o focaccia clasică (pentru necunoscători: este blatul de la pizza fără ingrediente și se poate consuma în loc de pâine). Am ajuns la pădure unde am vrut să avem un picnic frumos în familie. Blatul din păcate era foarte tare deși era încă fierbinte iar cum a început să se răcească, cel de la focaccia a devenit tare ca piatra (am luat pentru cea mică întrucât ea vrea să mănânce blatul gol - menționez că am spus când am comandat că îl vreau mai moale pentru un copil).
Nu am obiceiul să fac reclamă negativă însă în toți cei aproape 50 de ani ai mei nu am mai mâncat o pizza, de la o pizzerie, atât de prost făcută (chiar și cea congelată la cutie e mai bună). Am mai întâlnit locuri în care să nu fie chiar foarte bună dar nu la acest nivel (ingrediente de cea mai proastă calitate iar blatul cauciucat). Păcat de locație însă nu voi mai reveni niciodată iar pe viitor voi fi mai atent în citirea recenziilor.
P.S.: Nu vă lăsați păcăliți de pozele de pe site așa cum am fost noi. Arată chiar bine...
Petcu Oana
Petcu Oana2 ani în urmă
O pizzerie decenta, aproape de casă. Mâncare bună , fără pretenții dar f gustoasă.
Marilena Neacsu
Marilena Neacsu2 ani în urmă
Un loc frumos unde poți manca produse bune și de calitate.
Andrei SE
Andrei SE2 ani în urmă
O sa las o recenzie foarte onesta. Am comandat pizza si am primit o chestie foarte nasoala. Blatul e din cel congelat. Ketchup in loc de sos de rosii(desi sosul de rosii este mai ieftin si mai gustos). Cascaval in loc de mozzarella. Salam de proasta calitate, in meniu sub numele de chorizo. Pretul prea mare pentru ingredientele de proasta calitate. Nu recomand. Persoanele care zic ca au pizza buna, le sugerez sa isi extinda orizonturile si sa nu se mai multumeasca cu mancare proasta.

Update: critica ar trebui folosita pentru a invata, nu pentru a jigni, cum a facut patronul in replyul de mai jos. Recenzia mea a fost, cred eu, una corecta, fara jigniri, pentru ca pizza servita chiar a fost de o calitate proasta. Un exercitiu util ar fi sa comande pizza si din alte locuri, cum ar fi James Mood, si sa compare produsele.
Intr-o situatie de genu doar tu, ca patron, iesi intr-o lumina proasta, pentru ca nu dai dovada de caracter, ci de lipsa de bun simt.
Pacat ca tu, ca patron, nu vei invata nimic din aceste recenzii, care fie ca vrei, fie ca nu, vor fi si proaste. Mai ales cand servesti mancare de proasta calitate.
Locații recomandate