/Brasov/Agent de catering

Chic Studio Silver Mountain Poiana-Brasov

Strada Doinașului 9, Brașov 500001, România

Chic Studio Silver Mountain Poiana-Brasov
Agent de catering
4.9
53 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JG3V+HC Brașov, România
+40 746 894 851
chic-studio-silver-mountain-poiana.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Domunco Raluca
Domunco Raluca2 ani în urmă
🔝Recomand tuturor celor care vor relaxare aceast loc minunat. Un complex frumos amenajat, curat, spațios. Iar studioul...de departe magic. Încă de cum intri te simți ca și cum ești acasă. Decorul apartamentului este liniștitor, primitor. Un pat relaxant, un balcon cu un leagăn super cozy în care îți poți bea cafeaua. Canapeau extensibila este și ea foarte comodă. În una din nopți fetița(3 ani) a vrut să doarmă cu tatăl ei pe ea și ce bine am dormit eu pe tot patul😋.
Este o liniște deplină în întreg complexul, iar faptul că intri singur în apartament fara sa te întâlnești cu nimeni chiar e super rapid și sigur. Curățenie, bucătărie utilată cu tot ce ai nevoie( chiar și mașina de spălat vase).
Proprietarii sunt foarte prompți și mereu gata să te ajute cu orice ai nevoie prin mesaje, la telefon. 🏠
Recomand tuturor acest apartament! Noi vom reveni cu siguranță aici.✅
Alina Baros
Alina Baros2 ani în urmă
Recomad cu mult drag și încredere apartamentul. Este foarte confortabil și foarte bine dotat și utilat. Ai tot ce îți trebuie pentru a te simți ca acasă. Gazda este foarte calda, primitoare focusata pe a crea toate condițiile pentru ca fiecare oaspete sa aibă parte de un sejur de vis!
Irina Nicolescu
Irina Nicolescu2 ani în urmă
O locație frumoasa și liniștită, perfecta pentru relaxare! Noi am fost cu piciul de 3 ani și s-a simțit ca la el acasă. Un apartament modern, cu o priveliște relaxanta. Centrul Poiana Brașov la câteva minute, Bran la aproximativ jumătate de oră, la fel și Brasov. Recomand!
Raluca Muntean
Raluca Muntean2 ani în urmă
O locație de vis, un apartament primitor, extrem de curat... Ma bucur ca în România am avut bucuria de a fi cazata, împreună cu familia, aici, în Poiana Brașov! Cu siguranță vom reveni cu drag!
Silviu Vlasceanu
Silviu Vlasceanu2 ani în urmă
In sfarsit pot spune cu mana pe inima ca am gasit o locatie deosebita , curatenie, liniste , gazda comunicativa , atenta mereu la cerintele noastre si plina de SURPRIZE. Apartamentul utilat cu tot ce este nevoie , loc de parcare privat , am fost impresionat f tare si cu siguranta o sa mai venim.Recomand cu mare caldura si sunt sigur ca si voi o sa fiti multumiti sufleteste de acest colt de rai.
Andrei Cozmescu
Andrei Cozmescu2 ani în urmă
Un apartament cu toate dotarile necesare pt un weekend de vis !
Gazda noastra, Gabriela, s-a asigurat sa avem de toate (Prosoape extra , apa, vin, cafea si multe altele ) .

Am fost foarte multumiti de ceea ce am gasit in apartament ,curatenie impecabila , lenjerii noi si curate , halate de baie pufoase si un pick-up cu viniluri ❤️ Ne-am relaxat ascultand muzica de pe balcon seara , si admirand privelistea minunata din Poiana !
Totul a fost exact cum ne am dorit noi ! Am fost super multumiti si de aceea vom reveni cu drag ! ❤️
Elena Iacob
Elena Iacob2 ani în urmă
Recomand!
Vacanta a fost minutata in acest apartament deoarece am avut tot comfortul necesar. Este dotat cu o bucatarie complet functionala si s-a observat calitatea lucrurilor puse la dispozitie. Proprietarii foarte amabili, iar locatia excelenta pentru o vacanta linistita.
Vom reveni cu drag in alte vacante!
Mioara Halmaciu
Mioara Halmaciu2 ani în urmă
O alegere foarte inspirata pt. Poiana Brasov, un loc intim si relaxant; conditii f. bune de cazare, gazda f. prietenoasa si receptiva. Ne-am simtit minunat, cu siguranta ne dorim sa revenim! Recomandam cu incredere!!!
Locații recomandate