/Brasov/Agent de catering

Prato Restaurant

Strada Michael Weiss 11, Brașov 500031, România

Prato Restaurant
Agent de catering
4.5
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JHVR+G7 Brașov, România
+40 720 444 422
prato.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–23
Marți: 11–23
Mirecuri: 11–23
Joi: 11–23
Vineri: 11–23
Sâmbătă: 11–23
Duminică: 11–23
Scrie o recenzie
Remus Cristian
Remus Cristian2 ani în urmă
Meniul este diversificat, mancarea foarte buna, angajatii de nota 10, servire rapida, ambient placut!
Nicolae Seceleanu
Nicolae Seceleanu2 ani în urmă
Un bun restaurant aflat în centrul istoric al Brașovului cu un meniu bogat predominant inspirat bucătăriei italiane dar in parte și original. Calitatea produselor excelentă, modul în care au fost gătite excelent.
Emil Stoean
Emil Stoean2 ani în urmă
super buna mancarea, calitate dar si cantitate. servirea excelenta, ospatari alesi pe spranceana, locatia foarte buna, in centrul vechi pietonal, preturi mari dar justificate
Alex 2015
Alex 20152 ani în urmă
Exceptional! Cel mai bun restaurant din Brasov si unul din cele mai bune din tara. Bravo! Felicitari! Nu ne-a dezamagit niciodata. Recomand cu placere! E o experienta gastronomica de exceptie! Jos palaria! Personalul super amabil si atent! Merita si nu o sa regretati.
Dana Yry
Dana Yry2 ani în urmă
Restaurant dragut ,tarife f mari pt ce ofera ,timpul de asteptare mare pt adus si luat comenzi ..
pastele nu stralucite ,muschiul vita f mic pt tariful luat si saracacios si la gatnitura ,
vinurile f scumpe ,servirea pe repede inainte …
se merita odata de curiozitate pt o cina !! atat!!😅
Monica T
Monica T2 ani în urmă
Am dat o fuga pana la Brasov intr-o duminica, cu gandul de a incerca cateva restaurante bune. Dupa o documentare serioasa, am ales Prato.
Nu am regretat. Totul a fost minunat, pornind de la domnisoara draguta care ne-a ajutat cu rezervarea telefonica, continuand cu servirea exceptionala si culminand cu gustul desavarsit si echilibrat al preparatelor incercate. Recomand burrata, pastele cu fructe de mare (sunt mai multe feluri, eu le-am incercat pe cele mai bogate, cu caracatita, creveti si scoici) si desertul baton de ciocolata (o combinatie fresh de ciocolata, crema de vanilie si sos cu bucatele de capsuni…un vis). Aveau peste si fructe de mare proaspete in vitrina, vom incerca data viitoare- inteleg ca pentru asa ceva se distinge cel mai bine restaurantul. Desi am rezervat la terasa, ne-am incumetat sa stam inauntru, pentru ca era foarte cald afara. Nu a fost aglomerat in jurul orei 13. Preturile sunt mari, comparativ cu alte restaurante premium din Brasov, dar dupa parerea mea merita, macar o data.
Gina Matei
Gina Matei2 ani în urmă
Am fost serviți cu crema de ciuperci, supa juliene, mușchiuleț de porc și file de doradă. Gust și aranjament în farfurie foarte foarte bun. Este o locație festivă, pe care o recomandam pentru bună amplasare în centru, meniu a la carte foarte bun, selecție de vinuri foarte reușită și amenajarea localului cu foarte mult bun gust și foarte curat.

Că sugestie, găsirea unei modalități de răcorire pe terasa, în zilele caniculare abia se poate respira și poate un personal un pic mai prietenos, nu neapărat atât de protocolar.
Elena Stan
Elena Stan2 ani în urmă
Mâncare excelenta! Servire ireproșabila! Și ce este de apreciat pot gati și pt pers cu boala celiaca!
Locații recomandate