/Botosani/Agent de catering

Pensiunea Bianca

Strada Ion Luca Caragiale 11, Botoșani, România

Pensiunea Bianca
Agent de catering
4.2
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PMQH+JV Botoșani, România
+40 231 513 007
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
AF B
AF B2 ani în urmă
Am comandat mancare, in principiu peste, pentru 10 persoane. Portiile erau puse la comun pe platouri, ceva ce nu am mai intalnit vreodata, sa stea fiecare sa isi caute bucata de peste comandata. La fel si garniturile...nu mai zic ca am comandat butterfish care venea cu garnitura de sparanghel, piure de linte si parmezan..toata garnitura lipsea cu desavarsire dupa ce am cautat in toate platourile. Dupa ce am sunat sa ii anunt ca nu am primit garnitura, mi-au zis pe un ton deloc agreabil ca nu mai aveau garnitura respectiva si s-a inlocuit cu alte legume gen dovlecel...Nu mi se pare normal ca o portie sa coste 55 lei si sa te astepti la ceva anume si sa primesti altceva. Si nici mancarea nu a fost grozava, poate alte feluri sunt ok, dar peste nu recomand sub nicio forma. Nu mai comand de la acest local..am fost foarte dezamagita de mancare si interactiunea cu personalul.
『๛TỮĐØR』
『๛TỮĐØR』2 ani în urmă
Cei de la call center foarte neseriosi. Ii sun in legatura cu o comanda la domiciliu,si imi raspunde o doamna si zice ca nu maj fac comenzi dupa ora 6,sun a doua zi si aceiasi doamna spune ca fac comenzi doar de la 6 la 9 iar cand sun in intervalul mentionat mai devreme imi raspunde un domn care ma ia la misto si spune ca "doamna a murit si ca nu poate face livrarea"
Amalia Gheorghiu
Amalia Gheorghiu2 ani în urmă
Mâncare este foarte buna dar faptul rău e că mâncarea vine foarte greu 😩
Camerele sunt foarte ok ,ai pahare, termostat,frigider,cuptor cu microunde . Ai de toate e superb:)))
Vladx.
Vladx.2 ani în urmă
Personalul de noapte trebuie concediat , am fost dat afara la 3 dimineața fără nici un motiv solid! Nota -10 nu recomand nimănui
Costel Eugen Voineag
Costel Eugen Voineag2 ani în urmă
Clădirea are curte interioara cu bar piscina și o grămadă de terase. Curată și îngrijită. Camerele sunt ok, in cea in care am stat era un miros lejer de canalizare, o problema destul de comună dealtfel. Strada neasfaltată și prăfuită cavin deșert e iarăși o problema a întregului oraș. Servirea ok, personalul atent, intrarea în camere pe baza de cartele magnetice care se tot demagnetizează. Pensiunea e ideală dacă ești în tranzit.
Cristina
Cristina2 ani în urmă
Plăcut impresionată. Elegant, curat, personal amabil. Room-service! Prețul camerei 130 de lei, fara mic dejun. Primesc vouchere de vacanta. Preturi foarte bune la meniurile variate. Păcat că este cam departe de centru. O plimbare nu strică niciodată 😊 iar la revenire poți să te relaxezi in piscină sau la terasa savurând o bere brumată
Adelina
Adelina2 ani în urmă
Personal lipsit de respect, nu ni s-a raspuns nici macar la salut, iar la solicitarile cu privire la defectele din camera ni s-a ras in nas. Promoveaza total altceva fata de ceea ce ofera! Nu au avut bunul simt sa anunte ca exista evenimente in timpul sederii, prin urmare nu am avut parte de odihna. Personalul de la curatenie este galagios, nu se tine cont ca la ora 7 dimineata unii inca dorm. Am avut probleme cu presiunea apei, dar si cu apa calda la dus. Curatenia se face superficial, iar in camera persista un miros inchis, neplacut. Obiectele sanitare sunt invechite, covoarele foarte murdare si lenjeriile de pat patate.
Gabriel
Gabriel2 ani în urmă
Am fost doar sa mancam,mancare delicioasa si personal foarte amabil.
Locații recomandate