/Botosani/Agent de catering

UNCLE VIC Botosani

Strada Unirii 8, Botoșani 717113, România

UNCLE VIC Botosani
Agent de catering
3.5
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PMW5+2Q Botoșani, România
+40 755 519 999
unclevic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–1
Marți: 7–1
Mirecuri: 7–1
Joi: 7–1
Vineri: 7–1
Sâmbătă: 7–1
Duminică: 7–1
Scrie o recenzie
Dan Burciu
Dan Burciu2 ani în urmă
Am dat o stea pentru ca nu se putea altfel ..
Bucataria e groaznica personalul incearca sa faca totul ok. Comanda de pizza timp de asteptare 1 ora jumatate. Inadmisibil.
Nu recomand la nimeni.
Constantin Andrei Cosmin
Constantin Andrei Cosmin2 ani în urmă
Mancare fara gust si veche. Am ajuns la spital dupa ce am mancat acolo, nu as recomanda acest restaurant nici la dusmani. Staff-ul nu are nici o legatura cu domeniul respectiv.
TakeRulls
TakeRulls2 ani în urmă
Mâncare nu are niciun gust, tacamuri la livrare nu am primit si personalul nu a vrut sa ne ofere tacamuri chit ca era contra-cost
Tzaca Paca
Tzaca Paca2 ani în urmă
Mâncarea e jale : va provoc data viitoare sa comandati friptura.... Anvelopa!
Și ultima oara am încercat sa stam afara cu animalul de companie ( catel), după ce am dat comanda a venit bosulica și i-a comunicat chelneritei ca nu au voie sa servească clienții cu animale de companie pe pietonal! Deci uncle vic multa.!."Dulapul" de câine ( soția are 1.60)
În legătură cu mâncatul..." Bosulica" sa nu crezi ca aseară a fost prima data când am fost acolo și am fost dezamagit( partea cu friptura), iar în ce privește " am fost rugat sa părăsim localul.... Dacă ai impresia că dacă vii ca melteanu și ii spui ospătărițe ca nu are voie să servească clienții cu animale de companie pe, pietonal ( l a un metru de masă unde ne-am așezat) și apoi sa dispareti amândoi în ceață.....Ok! Oricum recenzia nu e pentru scandal., ci pentru persoanele noi care vin în Botoșani și vor sa consume ceva și sa fie tratați ca și clienți nu rău platnici, ca restul Botoșani ului știe cine sunteți!
Albota Liliana
Albota Liliana2 ani în urmă
Am comandat aripioare crunch și aripioare barbegue. Am primit două cutii cu aripioare foarte prost pregătite, cu sânge la os. Știți că acest mod de a prepara carnea de pui este focar de infecție? Care este diferența dintre cele două feluri? Eu am primit niste aripi de pui fara arome , apropo de barbegue, și pe jumătate crude. De ce? Am platit cinstit și mă așteptam la o mâncare preparată pe măsură. Mă numesc Liliana Albota, am platit on-line, cu card, am mai comandat mâncare la dumneavoastra dar, la așa o mizerie nu m-am așteptat! Îmi pare rău, dar, a trebuit să arunc mâncarea și să mă culc flamanda! Dar, nu cred că va pasa!
VreauAcasa
VreauAcasa2 ani în urmă
INGROZITOR!!!!! NU RECOMAND NIMĂNUI. NU AS DA NICI MACAR O STEA.
1. Pt faptul ca pizza era cruda
2. Sosurile nici măcar nu erau sosuri de pizza ci doar Ketchup
3. Totalul de plata a fost de 42,3 iar livratorul mi a luat 45 de lei . Pentru ce?? Pentru 2 pizza de 400 de grame care erau crude și aveau foar 5 feliuțe de Salam? Da o n colo de treaba. Rusine sa va fie. O sa am grija sa feresc persoanele care doresc sa comande pizza de aici ca să nu aibă o experiență atat de neplăcută ca si mine. 👎👎👎👎👎
Mirela Ciorogar
Mirela Ciorogar2 ani în urmă
Degeaba ați făcut o investiție în local să arate de nota 10, însă când vine vorba de mâncare, timp de servire, și personal....din ce în ce mai slab.
A fost ultima dată.
Simona Baltuta
Simona Baltuta2 ani în urmă
Am comandat aripi crispy, carnea era alterată, aripile erau atât de rasprajite ca arătau ca un copan. Altă dată nu mai comand. Nu recomand!
Locații recomandate