/Botosani/Agent de catering

Hotel Restaurant Belvedere

Bulevardul Mihai Eminescu 67, Botoșani 717113, România

Hotel Restaurant Belvedere
Agent de catering
4.3
941 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PMR5+V8 Botoșani, România
+40 231 510 200
hotelbelvederebotosani.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
JOHN Pana
JOHN Pana2 ani în urmă
A fost frumos, dar nu ma mai duc!
Beatriss Munteanu
Beatriss Munteanu2 ani în urmă
Am avut nevoie de un platou de aperitive pentru un eveniment. Am făcut comanda și m-am bucurat de rezultat. A ieșit un platou minunat, nu prea scump cu care mi-am onorat invitații la superlativ. Nota 10 +.
Daniela Ursu
Daniela Ursu2 ani în urmă
Hotelul e bine amplasat, central, langa parc, curat. E liniștit , cu exceptia nopților de weekend, cand au loc nunți și petreceri care țin până noaptea târziu, sunt zgomotoase si se aud din cameră. Personalul e drăguț, mâncarea bună! Recomand hotelul!
Bogdan Cozma
Bogdan Cozma2 ani în urmă
Pereți foarte subțiri astfel putem auzi toate discuțiile celorlalți! La ora 9 dimineața poți fi trezit de lovituri de ciocan in perete deoarece trebuie sa se reconditioneze balcoanele și trebuie sa se lucreze, iar când suni ți se spune ca așa trebuie și ca nu se poate începe mai târziu!
Robert Stoica
Robert Stoica2 ani în urmă
Camerele sunt spațioase și curate! A fost destul de racoare în camera pentru acest sezon. Mâncarea a fost ok!
Tamara
Tamara2 ani în urmă
Ne am cazat pt o noapte la Belvedere Hotel. 2 adulți și 1 copil. Totul curat și frumos, cu excepția ca nu ai un șampon și un gel de dus sa te speli în caz ca omul vine de la drum lung și vrea sa facă un duș. În fine... A doua zi dimineața când am vrut sa aranjez un pic lenjeria la pat(sa fiu cu bun simț) patul era plin cu FURNICI. Fetita mea a fost muscata aproape pe tot corpul de furnici. Are mancarimi foarte tare, am fost la doctor cu ea, mi s a prescris rețetă, e roșie pe piele, plinge..... Staful de la recepție nici măcar nu și a cerut scuze pt asa ceva. O nesimțire atât de mare nu m am așteptat de la un hotel atât de bine cotat în Botoșani. Asa ca, de va cazați la acest hotel, înainte de culcare, verificați lenjeria sa nu dormiți pe furnici.
Tudor Opris
Tudor Opris2 ani în urmă
Camera mirosea rau a igrasie. Mancarea in schimb, foarte buna iar personalul foarte amabil.
SSM SU RSVTI
SSM SU RSVTI2 ani în urmă
Personalul de la recepție foarte amabil, cooperant.
Locații recomandate