/Vrancea/Veterinar

AllVet

Strada Panduri 12, Focșani 620125, România

AllVet
Veterinar
3.9
35 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
M5RR+X8 Focșani, România
+40 740 019 317
allvet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–15
Duminică: 10–13
Scrie o recenzie
Stefan Elena
Stefan Elena2 ani în urmă
NU recomand! Preturile variaza la perioade foarte scurte de timp, insa cel mai important este faptul ca dupa o simpla tunsoare a cainelui, l-am luat in brate de la cabinetul doctorului Moscu, cu spasme, intr-o stare teribila, aproape mort. Din teama de a-l pierde, am fost nevoiti sa il lasam la cabinet pentru recuperare timp de o saptamana, toate costurile si tot stresul a fost sustinut de noi, proprietarii. Cabinetul nu si a asumat nicio clipa vina pentru faptul ca fara sa fim intrebati si contactati, un angajat al clinicii a anesteziat cainele de talie mica fara aprobarea noastra pentru a-l tunde. Actiune care i-a afectat organele interne destul de mult. Este fara justificare aceasta actiune. Aveti mare grija cui va incredintati animalele de companie, pentru ca noi am mers pe incredere si am avut foarte mult de de tras. Angajatii sunt fara etica morala, fara rusine, fara asumare. NU RECOMAND acest cabinet sub nicio forma. Mare lipsa de respect si profesionalism. Plus o mare nesimtire la calcularea pe loc a tarifelor, in functie de zi, ochiometric. Nu exista o grija si o atentie acordate animalelor, este doar goana dupa bani. Nu exista calitate umana. Din partea unei mari iubitoare de animale, NU RECOMAND sub nicio forma, cabinetul si nici angajatii, din niciun punct de vedere.
Oana Fotea
Oana Fotea2 ani în urmă
La telefon un anume pret pentru ecografie gestationala si taiat gherute pisica, pe bon preturile cu mult marite. Total nemultumita de abordare! Nu recomand, poate doar daca nu exista deloc alte optiuni!
Andreea Suciu
Andreea Suciu2 ani în urmă
NU RECOMAND!!! Neprofesionisti, neseriosi, angajatii acestui cabinet in frunte cu dl dr nu sunt demni de aceasta profesie. Preturi nejustificate, comportament lipsit de omenie. Cautati alt cabinet veterinar cu oameni si preturi practicate corecte.
Razvan Teodosiu
Razvan Teodosiu2 ani în urmă
NU RECOMAND !!!!!!!!! in acest cabinet sunt cele mai proaste servicii, preturi nejustificat de mari, personal neimplicat si neprofesionist.
Dezamagitor!!!!!!
Valeriu Manea
Valeriu Manea2 ani în urmă
Bataie de joc - 30 lei taiat gherutele la o pisica??!?!?!?!!
Preturi nesimtit de mari si nejustificate.
Petrut Graur
Petrut Graur2 ani în urmă
Recent am fost cu o pisica pentru ca nu mai manca de ceva timp. Desi am venit oarecum “trimis” in aceasta clinica, dupa analize s au observat probleme la ficat. In continuare au urmat ecografii ce nu aveau legatura cu ficatul, ca la final sa mi se spuna ca doar internarea pisicii la ei timp de minim 5 zile o poate salva (250 de lei pe zi). Am cerut opinia si altor medici in baza analizelor, iar acestia mi au transmis ca nu s au analizat factorii ce tin strict de problema, in schimb factura a fost incarcata inutil. Sa nu mai spun ca in timp ce eram acolo, doctorul refuza urgentele pe motiv ca oamenii nu au venit la el de prima data…..JALNIC!!!!!!
Danut ion
Danut ion2 ani în urmă
Cei mai profesionisti din Focsani.
Recomand!
Dotarile sunt de ultimă generație,iar personalul,cred,ca este cel mai profesionist din oraș.
Ionut Pupaza
Ionut Pupaza2 ani în urmă
Mers cu cățel cu o problema de locomoție. După analize, consult și o perfuzie habar nu au avut ce are cățelul, dar au încasat 400 de lei și ne-au trimis acasă fără diagnostic și fără vreun tratament. De evitat!
Locații recomandate