/Vrancea/Veterinar

Cabinet medical veterinar Dr Olteanu Ionut

Strada Căpitan Crețu Florin nr 3, Focșani 620175, România

Cabinet medical veterinar Dr Olteanu Ionut
Veterinar
4.8
33 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
M5JQ+H4 Focșani, România
+40 788 780 420
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 10–14
Duminică: 10–13
Scrie o recenzie
Tolga Caliskan
Tolga Caliskan2 ani în urmă
Recomand !!❤️‍🔥
O experiență excepțională,un doctor care are multă experiență.
Delisa Alexe
Delisa Alexe2 ani în urmă
Recomand!!!! Un medic cu adevărat profesionist, un veterinar excepțional din toate punctele de vedere!! Am fost la 5 medici și el a fost singurul care a diagnosticat corect și a tratat prin intervenție chirurgicala problema foarte grava a cățelului meu. Cățelul meu abia așteaptă sa meargă la el 🤩 🤩
Dan Brasov
Dan Brasov2 ani în urmă
Recomand din tot sufletul aceasta clinica. Dl. dr. Ionut Olteanu este dedicat meseriei, iubeste animalele si este un profesionist desavarsit. Am sterilizat pisica la cabinetul dansului si totul a fost cum trebuie, de la programare si pana la monitorizarea post-operatorie. Asistentele dansului sunt foarte ok, clinica este curata si dotata corespunzator. Daca tineti cu adevarat la animalul dvs. de companie, alegeti aceasta clinica!
Oana
Oana2 ani în urmă
Mulțumesc domnului doctor Ionuț Olteanu că a diagnosticat-o corect și a tratat-o pe pisicuță Shani care anul trecut în decembrie după multe tratamente era încă bolnava și fără un diagnostic corect.Acum Shani este iar plina de viață și jucăușă.
Bogdan stefan
Bogdan stefan2 ani în urmă
Doctor bun, însă deosebit de piperat! În speță, am operat o cățelușă în cabinetul său din Sud, operația a avut succes însă, la externare, stimabilul doctor Olteanu ne-a lăsat fără 2100 de lei în buzunar, evident fără a elibera bon fiscal. Scandalos! 😠 Nu recomand cardiacilor! ❤️
Ana Maria Negrea
Ana Maria Negrea2 ani în urmă
Totul este la superlativ in aceasta clinica, domnul doctor si asistentele foarte empatici fata de animale, echipamentele performante si atmosfera primitoare.

Recomand cu toata increderea!
Cabinet vétérinaire Vet 4 Life
Cabinet vétérinaire Vet 4 Life2 ani în urmă
O echipa minunata care se ocupa cu dragoste si respect de animalute. Dl Dr. Olteanu beneficiaza de o experienta extraordinara in domeniu si poate oferii diagnostice si tratamente de inalta calitate datorita pasiunii sale pentru animale.
Daca cautati un veterinar care sa se ocupe cu dragoste, respect si profesionalism... nu pot decat sa va recomand Karma Life Vet !
Va multumin pentru colaborare si precizia diagnosticelor Domnule Dr. Olteanu Ionut 🙏🙏🙏
Ionut Pupaza
Ionut Pupaza2 ani în urmă
Cei mai buni! Cel mai bun doctor!
Locații recomandate