/Timis/Veterinar

Cabinet Veterinar Help Vet+

Strada Simion Bărnuțiu 36, Timișoara 300133, România

Cabinet Veterinar Help Vet+
Veterinar
5
121 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q773+CV Timișoara, România
+40 726 949 403
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–18
Marți: 12–18
Mirecuri: 12–18
Joi: 12–18
Vineri: 12–18
Sâmbătă: 11–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexander Po
Alexander Po2 ani în urmă
O grijă și o dedicare pentru prietenii necuvântători, cum nu am mai întâlnit în alte cabinete. Fără grabă și fără o dorință doar de a face bani, se vede o pasiune frumoasa.
Mulțumesc pentru sfaturi și pentru că sunteți aici sa ne ajutați.
Alexandra Breazu
Alexandra Breazu2 ani în urmă
Procedura de castrare la motanul meu de 9 luni a decurs foarte bine. Medicii sunt extrem de atenți, responsabili și competenți. Înainte de intervenție am făcut consult și analize, apoi după o săptămână am făcut castrarea. Pisicul și-a revenit instant, nu a fost deloc traumatizat de procedura. Sunt convinsa ca datorita atitudinii și grijii deosebite pe care i-au purtat-o medicii, experienta lui a fost una ușoară peste care a trecut super rapid. Recomand acest cabinet și mulțumesc mult pentu implicarea și răbdarea pe care au avut-o, în special cu mine, care ma declar o mămica de pisoi anxioasa.
Viorica Fuiorea
Viorica Fuiorea2 ani în urmă
Medici minunati, te fac sa uiti ca ai venit cu o problema si iti lasi puiutul in mainile lor cu toata increderea. Iti explica pe intelesul novicilor situatia, solutiile posibile propuse, chiar si riscurile, dar si costurile, asa incat sa alegi si sa decizi in totala cunostinta.
Recomand cu toata responsabilitatea.
Elena Ionita
Elena Ionita2 ani în urmă
Profesionalismul, implicarea doamnelor doctor, tandretea cu care ii trateaza pe blanosi, toate aceste lucruri te fac sa te intorci. Felicitari!!!
Vasile Lar
Vasile Lar3 ani în urmă
E O.K. Păcat că nu este parcare rezervată clienților! Dacă vii cu câini mai mari, trebuie să ai grijă!
Alexi Ianosiga
Alexi Ianosiga2 ani în urmă
Pana sa gasesc cabinetul Help Vet+, m--am plimbat la majoritatea doctorilor veterinari "de renume" din oras, care m-au uscat de bani si m-au ajutat aproape deloc cu problemele care le aveam cu pisoiul meu de 10 ani.
Doamnele de la Help Vet+ sunt de un profesionalism desavarsit, asculta cu atentie ca sa gaseasca cele mai bune solutii pt animale - si fac asta impreuna cu stapanii animalelor. Expertiza, empatia, rabdarea, grija si profesionalismul doamnelor doctor m-au facut client fidel. Mi-as fi dorit doar sa fi dat de ele mai repede!
Tiberiu Pfiszter
Tiberiu Pfiszter2 ani în urmă
Un personal de excepție cu o dedicație extraordinară pentru "pacienți". Dacă doctorii din sistemul public de sănătate ar avea măcar pe jumătate aceeași dedicație pentru pacienții lor am avea un sistem de sănătate de 100 de ori mai bun.
Freddy Fredinni
Freddy Fredinni2 ani în urmă
Recomand cu multa caldura. Foarte priceputi, omenosi si sufletisti. Igiena si conditii super decente, inclusiv tarifele.
Locații recomandate