/Timis/Veterinar

Spitalul Veterinar Dr. Șerdean

Strada Ioan Slavici 39, Timișoara 300521, România

Spitalul Veterinar Dr. Șerdean
Veterinar
4.4
223 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P5FG+RQ Timișoara, România
+40 256 289 586
pet-vet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–20
Marți: 10–18
Mirecuri: 12–20
Joi: 10–18
Vineri: 12–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Florin Nitu
Florin Nitu2 ani în urmă
Bună seara nu am cuvinte să vă spun sunt foarte mulțumit de domnul doctor am fost cu o cățelușa de 5 luni iam dat de mâncare dea noastră și nu sa simțit bine am crezut că moare a vomitat și lipsa mare mai apatoasa am crezut că moare dar domnul doctor a pus-o pe picioare în 3 zile mulțumim domnului doctor pentru ajutor!
Anamaria Ungureanu
Anamaria Ungureanu2 ani în urmă
Tatal meu a apelat la acest spital in urma cu 7 ani pentru tratarea unei cateluse Shar-Pei cu infectie mamara, i s-au facut toate analizele si i s-a prescris un tratament pana la data cand trebuia operata, insa tratamentul nu a avut nici un efect iar starea ei s-a agravat. Doamna doctor Seredean nu a mai vrut sa o opereze spunand ca este prea tarziu pentru orice interventie, am platit niste sume enorme iar catelusa dupa 2 luni a murit. De la aceasta catelusa am avut o alta catelusa, care si ea a mostenit boala. Am fost la o alta clinica unde i-am facut analize de sange si i s-a dat tratament. Am fost trimisi de catre aceasta clinica la dr. Seredean pentru o radiografie pulmonara pentru care am platit 500 ron. Am rugat-o pe doamna doctor sa se uite la catelusa si sa ne spuna parerea dumneaei, daca mai are vreo sansa si poate fi operata, insa a refuzat, nici nu a vrut sa stea de vorba cu noi, a fost foarte recalcitranta spunandu-ne sa platim alti bani pentru consultatie, in conditiile in care dadusem deja 500 ron pentru o radiografie, suma enorma in comparatie cu alte cabinete. Cand a iesit din sala de radiologie, catelusa avea gura sparta si plina de sange, si cu piciorul drept din fata fracturat. Dupa aceasta radiografie, catelusa nu a mai putut merge pe picioare deloc si a refuzat sa mai manance si sa bea apa. In urma acestor tratamente oribile, dupa 4 zile catelusa noastra a murit in chinuri groaznice :((
Acesti indivizi nu se pot numi doctori, sunt interesati doar de castigul material, vor sa se imbogateasca pe suferinta animalutelor si a stapanilor lor, si ar trebui pedepsiti pentru aceste fapte oribile.
CUM AU AJUNS ACESTI OAMENI DOCTORI VETERINARI? CE SUFLET POT AVEA SA TRATEZE NISTE ANIMALE IN ACEST FEL?
Andreea Iruc
Andreea Iruc2 ani în urmă
Cel mai bun spital si cel mai bun doctor. Recomand din suflet.
Monica Hollo
Monica Hollo2 ani în urmă
Nu am fost eu personal cu cățelul..a fost mama..și cînd am fost eu sa întreb mai multe detalii despre ce trebuie făcut cățelului avund in vedere că este mai complicat cățelul avund un colaps traheal sever..după ce că aveam programare am fost întrebată dacă nu doresc totuși să revină doua zi(doream doar sa discut cu doamna doctor pentru că pe hirtii au fost f.superficiali)...A fost f.defensiva la a discuta cu mine...a trebuit sa incep sa pling...că sa stea sa aflu și eu mai exact încotro mă îndrept cu cățelul...atitudinea deci o reproșez..nu calitatea investigației în sine
Loredana P
Loredana P2 ani în urmă
Mulțumim din suflet d-nul Dr. Șerdean pentru toate investigațiile făcute, atât la inimă, cât și la plămâni pt pisicuta Lisa din Reșița, mulțumim pt reducerea oferită fiind salvată de pe stradă. Mulțumim pt încrederea oferită și în 2019 pentru împrumutarea aparatului pt fizioterapie unui cățel paralizat! Este un spital de top, cu personal foarte amabil și d-nul Dr. Șerdean are multă răbdare și oferă multă atenție!
Asociația Dogs Center Resita
Dan Alexa
Dan Alexa2 ani în urmă
Cu siguranță profesioniști. Oricând aș reveni și m-aș considera pe mâini bune. Mi-ar place sa vad mai mult accent pe modul de interacțiune cu clienții, mai ales în cazul în care e vorba de copii cu animale de companie și atunci când timpul o permite. Uneori povestea vindeca mai mult decât o vitamină.
Viorel Daia
Viorel Daia2 ani în urmă
Sunt cei mai profesioniști, operativi,parolisti
Lavinia Urcan
Lavinia Urcan2 ani în urmă
Pe data de 19.02.2021 m-am prezentat la Spitalul Veterinar ‘Dr. Șerdean’ Timișoara, cu motanul meu în vârstă de 1 an și 6 luni, pe nume Mircea, pentru o ecografie abdominală (ficat), trimisă de medicul veterinar curant la acest spital, deoarece acesta deține aparatură performantă.
Ecografia nu a putut fi realizată, deoarece, domnul doctor Șerdean a scos motanul cu forța din cușcă, l-a trântit pe masă și a început sa il tragă agresiv de picioare, încercând sa îl imobilizeze. În mod evident, motanul a început să se sperie din ce în ce mai tare si devenea tot mai puțin cooperant. Plângea continuu până la momentul când a urinat, de frică, și cel mai probabil de durere.
Mai mult decât atât, domnul doctor și-a pierdut răbdarea și cu mine, proprietarul animalului, fiindcă nu eram capabilă să imobilizez pisica. Mi-a spus în repetate rânduri că dacă nu sunt în stare să îl țin, nu vom putea efectua procedura. Tot în repetate rânduri, arunca vina asupra animalului extrem de speriat de violența medicului, spunând că ‘nu are cu cine să facă această ecografie’. Menționez ca domnul doctor nu avea niciun asistent în sală pentru această procedură, iar eu am ținut loc de asistent, în mod evident fiind neexperimentată cu manipularea unui animal pe masa de ecografie.
Adaug că motanul în cauză este extrem de blând iar vizitele la veterinar nu au fost niciodată o problemă, până acum. Acest lucru poate fi confirmat de medicul lui curant, care i-a efectuat de-a lungul timpului proceduri de ecografie, recoltare de sânge șamd.
Această experiență a traumazat atât animalul, încă se sperie când eu ca si proprietar încerc să pun mâna pe el, iar de intrat în cușcă nu se mai pune problema, cât și pe mine ca proprietar. Consider inadmisibil acest comportament deloc profesionist sau uman.
Locații recomandate