/Timis/Veterinar

Sal-Vet

Intrarea Zânelor 3A, Timișoara 300678, România

Sal-Vet
Veterinar
4.7
723 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q67C+VP Timișoara, România
+40 256 422 751
sal-vet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–13
Marți: 10–13
Mirecuri: 10–13
Joi: 10–13
Vineri: 10–13
Sâmbătă: 10–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Loredana P
Loredana P2 ani în urmă
Mulțumim din suflet d-nul Dr. Radbea pentru toate intervențiile chirurgicale oferite de-a lungul anilor cățeilor și pisicilor de pe străzi din Reșița! Mulțumim pt încrederea oferită, mulțumim pentru grija și toate intervențiile încheiate cu succes, pentru compasiunea, răspunsurile prompte și pentru eforturile depuse cazurilor urgente! Este o clinică modernă, cu personal foarte amabil și d-nul Dr. Radbea are multă răbdare și oferă multă atenție!
Asociația Dogs Center Resita
Şold Andrei-Alexandru
Şold Andrei-Alexandru2 ani în urmă
Medicii sunt foarte prietenosi si deschisi, atat cu clientii cat si cu animalele. Comparativ cu alte cabinete veterinare unde incearca sa traga de cat mai multi bani, scopul lor principal este doar sanatatea animalului iar preturile pe care le au sunt foarte rezonabile.
Iulia Buliga
Iulia Buliga2 ani în urmă
Asa oameni minunati rar întâlnești, nu doar minunati ca oameni , minunati si extraordinari ca medici, sunt o echipa de profesionisti.Va multumesc din suflet ca l ati salvat pe Erkan .Dzeu sa va dea tot ce e mai bun și frumos !
Dorel Salajan
Dorel Salajan2 ani în urmă
Sterilizare maidanez de mărimea unui labrador: 640 RON !!!!! Păi la prețul ăsta, ar fi trebuit să-mi învețe maidanezul sa vorbească!
Adrian Goia
Adrian Goia2 ani în urmă
Vin cu catelul la aceasta clinica deja de aproape 2 ani. A fost singurul loc din oras unde am gasit un tratament non invaziv pt. problema la ureche pe care o avea. Personalul este de treaba, prompt daca exista o urgenta, iar preturile sunt foarte ok. Recomand cu drag.
Loredana
Loredana2 ani în urmă
Nu,nu si nuuuu!!!!Mare pacat ca aveti asa recenzii bune si clienti asa multi.Sunteti un cabineti la fel de slab pregatit ca marea majoritate din Timisoara!Si am fost la multi medici la fel de cunoscuti ca si voi!Dar din pacate asta e tara noastra,ne meritam soarta pe deplin!Nu meritati nici macar o stea!
Adrian Beltita
Adrian Beltita2 ani în urmă
Mergem la ei cu catelusa bolnava de diabet. Sunt niște profesioniști, oameni cu suflet. Bineînțeles că nu poți sa ii mulțumești pe toți dar nu as merge cu cățelul meu în alta parte. Vreau sa le mulțumesc și ii voi recomanda și altora. BRAVO!!
Petrea Adrian
Petrea Adrian2 ani în urmă
Dupa ce ne-am plimbat dintr-un cabinet veterinar in altul cu un sharpei care are cancer si nu a fost ajutat in nici un fel, ci la unul chiar ne-au pus medicamentul in brate si sa ne descurcam, dupa ce a indopat-o cu pastile, la o recomandare, am ajuns aici.

Nu doar ca exista un medic oncolog in cadrul clinicii, fiecare medic avand o specializare aparte, au reusit sa puna interesul cainelui mai presus de tot si de atunci lupta alaturi de noi si ne sustin cat pot ei de mult si de bine.

Din toata Timișoara, este singura clinica in care am primit un tratament corespunzător pentru catelul cu cancer si un diagnostic corect si complet pentru un alt catel.

Felicitari si sper sa o tineti tot asa.
Locații recomandate