/Timis/Veterinar

Veterinarul Tău

Strada Torac 7, Timișoara 300545, România

Veterinarul Tău
Veterinar
4.7
119 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P7X4+JH Timișoara, România
+40 766 471 145
cabinet.vet
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–17
Marți: 10–17
Mirecuri: 10–17
Joi: 10–17
Vineri: 10–17
Sâmbătă: 10–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Costea aurelian
Costea aurelian2 ani în urmă
Medici dedicați și prietenoși, foarte buni specialiști. Mulțumim!
Ibolya Lorincz
Ibolya Lorincz2 ani în urmă
Sunt veterinari foarte buni, dar pe tine ca si proprietarul animalului te trateaza ca pe niste .... Nu comunica cu tine, daca intrebi ceva se uita la tine cu fata deranjata, organizare in cabinetu ala mic de un cm pe patrat zero! Am observat ca doamnele doctor sunt foarte dragute doar cu cunostintele :)
Bogdan Pescovici
Bogdan Pescovici2 ani în urmă
Nu am cuvinte de mulțumire pentru tot sprijinul acordat. Recomand cu toată încrederea pentru orice problema ați avea cu prietenul vostru necuvântător.
Manuel Alexandru Demian
Manuel Alexandru Demian4 ani în urmă
Oameni calzi, iubitori de animale
Dana Voisian
Dana Voisian4 ani în urmă
Mult profesionalism si bunavointa, oameni calzi si de un real ajutor. Recomand acest cabinet si pe dra doctor cu toata sinceritatea.
Multumesc pentru tot, nu mi-as dori alt medic pentru catelusa mea.
Rodica Anton
Rodica Anton2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită de serviciile oferite de medici acestei clinici, toți sunt amabili, profesioniști și cu multă grijă față de animăluțe.
Claudiu Floricel
Claudiu Floricel2 ani în urmă
Am tot citit comentariile, eu am avut nevoie de urgenta de doua ori, odată a făcut câinele o reacție adversa la bravecto pe la 01:00 noaptea și doamna m-a servit cu cel mai mare drag iar a doua oara pe la vreo 23 si am avut aceiași experienta, iar în rest de fiecare data când merg pt deparazitări am fost servit imediat, nu am așteptat niciodată mai mult de 10 minute. Am atașat și poza cu catelul sa nu creadă lumea ca sunt recenzii false sau plătite, te poți astepta la orice in ziua de azi.
Bianca-Ana Avram
Bianca-Ana Avram2 ani în urmă
Un cabinet cu oameni profesioniști și sufletiști, cu program non-stop pentru urgențe. Noemi este un medic veterinar cum rar întâlnești, iubește animalele și este o profesionista adevărată, foarte competenta, fără exagerare, știu ca efectuat extrem de multe operații și se vede ca s-a realizat prin multă muncă și dedicare. Și cealaltă doamna doctor, cu care am intrat în contact azi pentru prima oara, este foarte amabila și bine pregătită. M-a impresionat. Preturile sunt mai mult decât acceptabile. Recomand cu tot sufletul, dar și din punct de vedere rațional; cabinetul "Veterinarul Tău" este cea mai buna alegere când vine vorba de confortul, bunăstarea și însănătoșirea animaluțelor. ❤️ P.S: sunt doar o aparținătoare de ghemotoc de blana care este extrem de mulțumita de serviciile lor.
Locații recomandate