/Timis/Veterinar

Igor Land salon canin, tuns caini timisoara

Iulius Town, Strada Aristide Demetriade nr 1, Timișoara 300088, România

Igor Land salon canin, tuns caini timisoara
Veterinar
4.5
62 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q68G+PW Timișoara, România
+40 751 800 913
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 10–19
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Maria Teodora
Maria Teodora2 ani în urmă
Catelusul meu arata genial ❤️ Recomand!
Cosmina Dorobantu
Cosmina Dorobantu2 ani în urmă
Am avut o experienta minunata aici, cu doi caini buclucasi: o schnauzerita uriasa plina de energie, care nu a stat locului nicio secunda, si un akita japonez agresiv, care nu mai fusese spalat niciodata. S-au ocupat de amandoi caini cu atat de multa rabdare si intelegere! Sunt foarte impresionata de ei -- niste oameni extraordinari, care iubesc cainii si se ocupa atat de frumos de ei. Recomand din toata inima salonul acesta!
Azhari Alia
Azhari Alia4 ani în urmă
Profesionalism; am dus pisica la tuns aici(foarte blanoasa, o persana relativ rea, sa zic asa) si nu mi-a venit sa cred cat de cuminte au reusit sa o faca sa stea. Chiar stiu cum sa se comporte cu animalutele. Recomand!!!
Cosmina Giuchici
Cosmina Giuchici4 ani în urmă
Foarte mulțumită de serviciile acestui salon. Sint chiar fericita ca am apelat la ei pt ca îmi iubesc foarte mult "fetita" și merita ce e mai bun. Sint foarte răbdători și pricepuți cu patrupezi, se vede ca fac de drag ceea ce fac, nu de nevoie sau pt ca e doar un job. Chiar sint iubitori de animale și își fac treaba cu multa pasiune și dăruire. Cățelușă mea e foarte sensibila și pretențioasa în sensul ca pt ea e un mare chin aranjatul și plinge și tremura, dar aici la salon a fost chiar foarte liniștită și fericita. Iar ciini simt omul deci ea știe mai bine. Am apelat de mai multe ori deja la serviciile lor atit pt fetita mea sensibila cit și pt alți trei cățeluși și a fost foarte bine și prețul este ok.
Goicovici Emanuel
Goicovici Emanuel4 ani în urmă
Azi am fost cu Puffi la tuns in acest salon pentru prima data , concluzie: personal amabil , calificat,rabdator, pretul ok. Super multumit, va multumesc.
Galik Amelia
Galik Amelia6 ani în urmă
Va multumim ca sunteti prezenti in orasul nostru si mai ales pentru felul in care va comportati cu cateii nostrii. cel mai frumos salon din timisoara cu cei mai experimentati frizeri. sunteti singurii in care putem avea incredere deplina pentru cateii nostrii. multumim frumos.
Camelia Lucaci
Camelia Lucaci6 ani în urmă
Si-au batut joc de catelul meu. Este inadmisibil. Daca nu te pricepi stai acasa, nu iti bati joc de banii si de cainii oamenilor. Niste incompetenti.
Corina P
Corina P2 ani în urmă
Experienta de astăzi la acest salon mi a dat de gândit...adică să nu schimb groomer ul ( orice ar fi),mai au de învățat...mult!!!
Locații recomandate