/Timis/Veterinar

Facultatea de Medicină Veterinară

Timișoara, România

Facultatea de Medicină Veterinară
Veterinar
4.5
57 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q6M8+FH Timișoara, România
+40 256 277 008
usab-tm.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Liviu Raicu
Liviu Raicu2 ani în urmă
Sint foarte mulțumit de singurul medic de gardă!
Dana Santi
Dana Santi2 ani în urmă
Neaglomerat. Serviciul de gardă promt și cu multă răbdare cu animăluțele aflate în tratament. Medicii veterinari super ok. Prețuri foarte bune. Recomand
Dan Alexandrescu
Dan Alexandrescu2 ani în urmă
Facultatea de medicină veterinară pentru animale de companie si nu numai foarte bine dotată si personal profesionist la fel si studentii
Andreea Ciortu
Andreea Ciortu2 ani în urmă
Cu siguranta nu am nimerit la un doctor eficient si bine pregatit, ținând cont de comentariile de mai jos care lauda o parte din personal.

Ne-am lovit de dezorganizare, programare greșită și decalată, un haos îngrozitor, un student care din 3 ocazii, în niciuna nu a reușit să pună branulă cățelușei, comunicare deficitară, incoerență, ilogică in exprimare, pur și simplu am rămas șocați.

Vă rog din suflet, de la studenți până la medicul care s-a ocupat de cățelușa, luați măsuri în această privință, fie ca e vorba ca personalul este supraîncărcat, fie ca sunt mai puțin pregătiți, faceti ceva in privinta asta, nu este normal ca lucrurile să decurgă in felul acesta.

Am cerut o copie a CT-ului să mai putem cere o interpretare și în altă parte, nu ni s-a putut oferi, deși am plătit 950 de lei ca să putem face aceasta investigație, este deplorabil ce se intampla. Am stat pentru tomograf fiindcă unde am mai sunat nu aveau aparatura, dar NU recomand! Stres, haos, studenți începători și un medic pe fugă, dar plata in raport indirect cu calitatea serviciilor medicale.
Bartolomeu Kelciov
Bartolomeu Kelciov2 ani în urmă
Întâlnire și discuții pe teme profesionale.
Doina Creinicean
Doina Creinicean2 ani în urmă
Bună ziua! Vreau prin intermediul internetului sa mulțumesc Clinicii veterinare din cadrul Universității de medicină veterinară "Regele Mihai I al României" Timișoara pentru profesionalismul și abnegația cu care am colaborat timp de 2 luni, având cățelușa bolnavă. Cu toate că partenera mea nu mai este( ajungând probabil prea târziu după peregrinările făcute la alte cabinete, fiecare dându-mi alt diagnostic), vreau să mulțumesc pentru tot ce au făcut pentru cățelușa mea. In primul rând, vreau să mulțumesc celor doi medici de gardă Dr. VLAD FLORIN și Dr.IACOBESCU ROMICĂ pentru profesionalism, respect și abnegație pentru animăluțele noastre de companie! La Recepție-Triaj ești întimpinat de la ușă de studenții de gardă, ți se ia cățelul sau pisica ,, se fac formalitățile de rigoare
. Vă mulțumesc din suflet domnilor doctori pentru dragostea acordată animăluțelor noastre, pentru abnegația și profesionalismul de care dați dovadă! Mii de mulțumiri!!! Și mai mulțumesc mentorului acestei echipe, doamnei directoare a clinicii, Dr. VIOLETA IGNA. Încă o dată MULTUMESC!!! Și nu în ultimul rând vreau sa mulțumesc domnului Dr.DORU MORAR pentru profesionalism, echipei de medici de la CHIRUGIE, Dr. ROXANA DASCALU, Dr. LARISA SCHUSSLER, Dr. RAZVAN COJOCARU conduși de renumitul PROFESOR DR. CORNEL IGNA! Vă mulțumesc din tot sufletul întregului colectiv, medici și studenți pentru profesionalism, respect și abnegație! FELICITĂRI!! O Clinică onorabilă, demnă de Uniunea Europeană!!!
Ragea daniel sergio Pop
Ragea daniel sergio Pop2 ani în urmă
Am învins Parvoviroza cu ajutorul doctorilor din această clinică. Am un caine metis Amstaf negru cu alb pe nume KENO,și...l-am dus în brațe leșinat și în 6 zile l-am luat cu lesă. Mulțumesc tuturor celor ce l-au tratat pentru profesionalism.
Ioan brisc
Ioan brisc2 ani în urmă
Un restaurant care are potențial.
Locații recomandate