/Teleorman/Veterinar

Hari Pet - Cabinet Medical Veterinar - Alexandria

Strada Negru Vodă 54, Alexandria, România

Hari Pet - Cabinet Medical Veterinar - Alexandria
Veterinar
4.7
414 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
X8C9+QR Alexandria, România
+40 765 484 061
hari-pet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Claudia Mohora
Claudia Mohora2 ani în urmă
Cei mai buni medici,cei mai buni asistenți. Catelusa noastră este în siguranță aici.
Recomand.
Petre Praporgescu
Petre Praporgescu2 ani în urmă
Am făcut aici raze la dragostea mea de cățelușa, e bine ca putem avea grija de animalele noastre care ne fac viata frumoasa. Multumim personalului.
Berechet cosmin
Berechet cosmin2 ani în urmă
Foarte rar am întâlnit oameni care să te ajute sâmbăta noaptea când am avut o urgenta. Doctori extraordinari, profesioniști, condiții mai bune ca în București, bun simt. Preturi bune. Fenomenal!!!
Monica vladu
Monica vladu2 ani în urmă
Doar 3 steluțe pentru întâmpinare,comportament adecvat al personalului vizavi de client și animalul.Minusul, este dat de impresia lăsată de personalul angajat de a atrage în cabinet stăpânii animalutelor prin mijloace nu tocmai ortodoxe.Am cerut carnet de sănătate și mi s-a comunicat ca nu au în acel moment și ca îl voi primi data viitoare când revin pt următorul vaccin și un alt lucru care mi-a atras atenția a fost lipsa înregistrării a procedeelor făcute anterior.
Adelina Militaru
Adelina Militaru2 ani în urmă
Cel mai bun cabinet veterinar!!! Catelusul meu s-a nascut cu probleme grave de sanatate iar ei au reusit sa ii imbunatatesca starea extrem de mult cand sincer, sanse erau PREA putine. Nici macar nu se putea ridica de jos.. initial am crezut ca are o problema la coloana dar a fost ceva mai complicat de atat.. am plecat fara speranta iar dupa 5 zile de tratament catelul meu MERGE MAI BINE CA NICIODATA in conditiile in care problema lui nu tine de ei..e ceva cu care s a nascut.
( Sa nu mai spun ca mi-au vindecat o alta catelusa de parvoviroza!! In doar 3 zile s a pus pe picioare) MULTUMESC DIN SUFLET, OAMENI DRAGI!!! Sa aveti parte de sanatate si fericire, inzecit pentru tot ce ati facut pentru catelusii mei. In caz de orice, stiu ca pot apela cu cea mai mare incredere la voi!! Recomand din suflet!!!
Dyana Sirbu
Dyana Sirbu2 ani în urmă
Promptitudine, dedicare si amabilitate! Foarte mulțumită, Dl Doctor este intr-adevar un om care iubește animalele!Recomand cu toată inima!
Pana Adi
Pana Adi2 ani în urmă
Personal calificat, amabil și foarte iubitori de animale.
Gabriela Ghita
Gabriela Ghita2 ani în urmă
O echipă minunată, tot timpul în serviciul animalutului tău de companie!
Locații recomandate