/Prahova/Veterinar

Asclepios VET

Bulevardul Libertății 90, Bușteni 105500, România

Asclepios VET
Veterinar
4.8
101 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
CG5P+P4 Bușteni, România
+40 722 514 630
veterinarbusteni.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–17
Marți: 10–17
Mirecuri: 10–17
Joi: 10–17
Vineri: 10–17
Sâmbătă: 10–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ella White
Ella White2 ani în urmă
The best in the area!
O doamna Dr ft blanda si iubitoare de micile noastre necuvantatoare. Recomand!
Kiro
Kiro2 ani în urmă
am dus motanul de urganta cu blocaj renal, avea nevoie de sonda. medicul de acolo nu a putut sa ii puna sonda...a insistat sa lasam motanul acolo pentru tratament. l'am lasat 3 nopti acolo, a venit acasa cu nervii praf. tot nu putea sa urineze...dupa 4 zile de tratament (?)
L'am dus de urgenta din nou la un spital veterinar in brasov unde au fost capabili sa ii puna sonda, i'au facut tratament fara sa il chinuie, i'au facut analize de unde a reiesit ca este anemic. Deci pe langa faptul ca mi'au tinut motanul acolo intr'o cusca in intuneric 4 zile, fara sa ii faca un tratament serios, nu i'au dat nici mancare...
n'am ce sa zic...daca va iubiti animalul, mergeti la un veterinar serios
mai ales daca aveti pisica, si mai ales daca e vorba de ceva serios, va rog sa nu mergeti acolo
Andrei Onță
Andrei Onță2 ani în urmă
D-na Dr Dumitrescu l-a salvat pe Amon de parvoviroză când mai avea 30% șanse de supraviețuire. Perseverența și profesionalismul dumneaei și a asistentei Alina au dat roade. Recomand cu căldură.
Denisa Ghinescu
Denisa Ghinescu2 ani în urmă
Cabinet nou, modern, foarte curat. Dra doctor foarte amabila si deschisa sa ajute. Calitati tot mai rar intalnite in domeniul prestatiilor de servicii.
Georgescu Silviu
Georgescu Silviu2 ani în urmă
Un cabinet foarte bun, bine dotat cu tehnica medîcala, personal profesionist, agreabil.
Il recomand cu placere.
Neli Visan
Neli Visan2 ani în urmă
Respect pt doctor, nota 0 (zero) pt asistenta care și bate joc de tunsoarea câinilor. Cățelușa mea este traumatizata, stă doar sub masă și sub canapea. A lăsat o fără par pe urechi și este bichon. Prețul la tuns s a mărit, 70 lei dar calitatea este de plâns. Dacă as putea as da o în judecată pt ca și a bătut joc. În unele locuri este efectiv cheală. Lasă te de tuns "doamna"asistenta. Nu te pricepi, spune, nu I nici o rușine . Uitasem, I a stors glandele și nu a șters o, asa I a dat o soțului, a făcut mașină în spate totuna și nu va spun ce miros. Îmi pare rău că nu pot pune poze cu ea înainte de dus la tuns și după tuns. Eu credeam ca sunt fițe sa ți duci cățelul la psiholog, na, ce sa ți spun, psiholog, acum înțeleg de ce. Efectiv știe ca I ciuntita și stă soar sub canapeaua din bucătărie și sub masă.
Banica Marcel
Banica Marcel2 ani în urmă
Dupa o vizita la un alt vet din brasov, am ajuns aici cu un pui de shih tzu. Doamna doctor s-a comportat exemplar si poate mai frumos decat trebuie. Catelusul meu a primit toata atentia dumneaei. Acum cateva zile, catelusul meu a avut mici probleme de sanatate. Am sunat-o pe doamna doctor si seara, dupa 10 si dimineata inainte de 8. De fiecare data a raspuns prompt, amabil si rabdatoare. Consider ca banii incasati sunt prea puțini raportat la devotatia acestei doctorite. Recomand din toata inima.
Sybille Eu
Sybille Eu2 ani în urmă
Profesionalism, competenta, daruire! Dr. Dumitrescu, prin grija deosebita acordata tuturor animalutelor ajunse la cabinet, cu multa responsabilitate, cu profesionalism desavarsit este colacul de salvare in momente dificile! Multumim Dr. Dumitrescu, multumim Alina...sunteti perfecte! Toata recunostinta mea pentru modul in care rezolvati problemele de sanatate ale celor 2 yorky ai mei si tot respectul pentru modul in care ii tratati pe toti prietenii nostri latraciosi, mieunosi...
Locații recomandate