/Prahova/Veterinar

Cabinet Veterinar Dr. Laurențiu Ispas-Medic Primar Veterinar Ploiesti

Strada George Coșbuc Nr. 2 A, Ploiești 100039, România

Cabinet Veterinar Dr. Laurențiu Ispas-Medic Primar Veterinar Ploiesti
Veterinar
4.6
404 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2VF+HX Ploiești, România
+40 743 055 895
cabinetveterinarploiesti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 8–14
Duminică: 9–12
Scrie o recenzie
Eliana Visan
Eliana Visan2 ani în urmă
Buna ziua! Anul trecut in august, am avut o problema cu catelusul meu. L am dus sa il tund si sa il spal la un salon din Ploiești (nu dau nume) cățelul fiind sanatos, iar la doua ore dupa ce am ajuns cu el acasa, nu a mai putut sa mearga si la doua zile a paralizat. Mentionez ca Marco are 12 ani. Am mers din veterinar in veterinar si nimic. Toti mi au spus ca e batran si ca nu se poate face nimic. Intr o zi, disperată am cautat pe internet alt cabinet pentru ca nu ma lasa sufletul sa il las asa, il iubesc si as fi facut orice pentru el. Si am gasit cabinetul domnului Ispas, unde am fost ajutata. I am facut radiografie, analize si multe altele. Deoarece el este batran, nu i se putea face anestezie si nu dispuneam nici de banii pentru CT la București. Dar ei nu s au lasat si zi de zi i au facut injectii si tratament, iar dupa o luna catelusul meu s a ridicat si a inceput sa mearga usor usor. Acum Marco este foarte bine, alearga, mananca, se joaca. Le mulțumesc tuturor din cabinet pentru tot ce au facut pentru Marco si ca mi l au facut bine. Multumesc din suflet! 👏👏👏🙏
Sorinel Nicusor Sirbu
Sorinel Nicusor Sirbu2 ani în urmă
Mulțumim d-lui doctor ,ptr profesionalismul și respectul de a ne primi la dansul cu pisoiul intr-o seară și la o oră total nepotrivită !
Lucian Raghina
Lucian Raghina2 ani în urmă
Mulțumiri pentru servicii domnului doctor Ispas Laurențiu, cât și întregii sale echipe!
Nero,un pui de Akita american in vârsta de 8 luni, in urma unei mușcături de căpușa, a fost infectat cu Babesioza, o boala fatală dacă nu este tratată la timp. Câinele a fost îngrijit cu profesionalism, in urma tratamentului revenindu-și complet.
Recomand cu toată încrederea!
Andreea Catalina
Andreea Catalina2 ani în urmă
Experienta noastra cu domnul doctor a inceput exact acum 10 zile,cand eram intr-un impas.Am adoptat-o pe pisi(in luna august) de la un alt cabinet veterinar din oras si am observat cand am ajuns cu ea acasa ca are un mic defect la piciorusele din spate (prin mic vreau sa spun ca nu isi controla prea bine piciorusele,le cam "arunca" in mers).Ca orice puiut de 3 luni era foarte jucausa,alerga,sarea,se juca foarte mult.Usor,usor defectul s-a agravat,ajungand in ultima faza sa nu mai poata merge,facea un pas si cadea,era instabila pe picioruse,se dezechilibra foarte usor,era oarecum absenta(de joaca nici nu se mai pune problema).Am mers inapoi la cabinetul de unde am luat-o,injectii multe,pastilute,teste pentru anumite boli,ca in final(dupa 2 saptamani)sa imi spuna ca are sindromul woobley cat(afecteaza cerebelul,sistemul nervos ) si ca nu se poate trata,va ramane asa toata viata(tin sa precizez ca in timpul tratamentului,starea ei s-a agravat si mai mult). In momentul meu de disperare,am cautat aici si l-am gasit pe domnul doctor,care m-a primit imediat cum am sunat.Am spus la inceput cu exactitate numarul de zile,deoarece in atat de putin timp domnul doctor a reusit sa ne salveze pisicuta,a pus-o pe picioare cum nu credeam ca o sa o mai vad vreodata si cum nu i se mai dadeau sanse. Ii sunt extrem de recunoscatoare pentru profesionalism, amabilitatea cu care ne-a primit,pentru calmul cu care mi-a explicat situtatia si pentru faptul ca desi nu a putut sa imi promita,a facut tot posibilul ca pisicuta mea sa isi revina si sa fie bine. Multumim mult domnule doctor!!
Nicoleta Arion
Nicoleta Arion2 ani în urmă
Profesionalism și Siguranță !! După o operație eșuată la alt medic, dr Laurențiu Ispas a reușit să îl vindece pe Kapi care suferea enorm. După Numai 1zi de la operație Kapi este bine iar noi bucuroși. Va mulțumim dumneavoastră și echipei.!Recomandam cu incredere pe Dr LAURENȚIU ISPAS
Aurora Matwi
Aurora Matwi2 ani în urmă
Am operat cățelușa mea Ely un bulldog francez de 5 ani de 2 ori în 2 luni la Domnul Dr Laurențiu 1o dată pentru o piatra foarte mare din sistemul urinar ce nu o lasă să mai urineze apoi a 2 a operatie de extirpare a unei tumori mari de pe toace și lăbuță din fata cat o nuca de cocos la subraț din care cauză nu mai putea merge .Înainte am fost la mai multe clinici și cabinete in București și Ploiești unde toți au refuzat să o opereze deoarece mi au spus că nu rezista la anestezie ea suferind și de probleme cardiace având inima mărită mult și probleme de respirație. Ambele operații au decurs excelent fara complicații. Ely se simte foarte bine aleargă și mănâncă acum o hrana speciala pentru probleme le ei .mii de mulțumiri echipei și Doctorului Laurențiu.
Mihai Aldea
Mihai Aldea2 ani în urmă
Am un cățel cu mandibula fracturata și dl doctor Ispas mi l-a reparat!! Cățel batran de 11 ani `Bondoc` îl cheamă e bine mersi acum mănâncă crochete nu mai are nicio problema! Recomand cu încredere acest cabinet!!
Cornel Marin
Cornel Marin2 ani în urmă
Sunt foarte multumit de dl doctor Ispas mi-a salvat cățelul pe Pufy am venit cu el cu febra 41 și mi l-a pus pe picioare! Recomand cu incredere!!
Locații recomandate